S'està cercant, espereu....

Pla Municipal de Drogodependències | Ajuntament de València - València

   
   
   
   
   
   

Prevención comunitariaPrevención familiar Prevención escolar Alternativas de ocio

 


 

  


Día Mundial sin Tabaco 2019

Et sona?

Taller de Bebidas Saludables

 

|
   

Inici - Informació addicional

Redes sociales 
    Decálogo TIC          

          

TOCA CINE

Obrir el catàleg (pdf 557 kb)

 

EL PETIT PRÍNCEP (FRANÇA, 2015)

Dir. Mark Osborne.Gènere: Animació/Fantasia/Aventura.Duració: 102 minuts.

Repartiment de doblatge: James Franco, Mackenzie Foy, Rachel McAdams, Jeff Bridges, Marion Cotillard, Paul Giamatti, Benicio del Toro, Albert Brooks.

Sinopsi: La pel·lícula és una adaptació d'El Petit Príncep, obra mestra d'Antoine de Saint-Exupéry. Compta la història d'amistat entre una Xiqueta a la qual la seua exigent mare està preparant per a viure en el món adult i el seu veí, un ancià aviador, bondadós i excèntric que revela a la seua nova amiga un món extraordinari on tot és possible. Un món que ell va conéixer fa molt temps gràcies al Petit príncep. Ací és on comença el viatge màgic i emocional de la Xiqueta a l'univers del Petit príncep que la porta a trobar-se amb la seua infància i acaba comprenent que el més important són les relacions humanes, i que només es veu bé amb el cor perquè l'essencial és invisible als ulls

Habilitats per a la vida que es poden treballar: Pensament crític. Empatia. Expressió emocional. Autoconeixement. Habilitats socials bàsiques per a la interacció social. Habilitats d’oposició (assertivitat). Habilitats d’autoafirmació.

Recomanada per a treballar: A partir de 8 anys.

Obrir la guia (pdf 9.423 kb)

LA SONRISA DE MONA LISA (EE.UU. 2003)

Dir: Mike Newell.Gènere: Drama/Comèdia.Duració: 114 minuts.

Int: Julia Roberts, Kirsten Dunst, Julia Stiles, Maggie Gyllenhaal, Ginnifer Goodwin, Dominic West, Marcia Gay Harden, Juliet Stevenson, John Slatter.

Sinopsi: En 1953, Katherine Watson es trasllada des de Califòrnia al Wellesley College en Nova Anglaterra per a ensenyar Història de l'art. En plena postguerra, Watson espera que les seues estudiants, les millors i les més brillants del país, aprofiten les oportunitats que se'ls presenten per a emancipar-se. No obstant això, poc després de la seua arribada, descobrix que la prestigiosa institució està ancorada en la tradició i el conformisme. Katherine ensenyarà les seues alumnes a pensar i decidir per si mateixes.

Habilitats per a la vida que s’hi poden treballar: Valors prosocials: Igualtat de la dona/Societat Patriarcal/Rols i Estereotips. Empatia. Habilitats socials bàsiques per a la interacció social. Habilitats d'oposició (assertivitat). Habilitats d'autoafirmació.

Recomanada per a treballar: A partir de 14 anys.

Obrir la guia (pdf 5.864 kb)

 

TIMBUKTU (FRANÇA - MAURITÀNIA, 2014)

Dir: Abderrahmane Sissako.Gènere: Drama/Religió. Basada en fets reals. Duració: 92 minuts.

Int: Ibrahim Ahmed, Toulou Kiki, Laila Walet Mohamed, Mehdi A.G. Mohamed, Abel Jafri, Adel Mahmoud Cherif, Fatoumata Diawara, Kettly Noël, Adel Mahmoud.

Sinopsi: Any 2012, els voltants de Tombuctú han caigut en mans d'extremistes religiosos. A la ciutat, els seus habitants patixen el règim de terror imposat pels gihadistes: prohibit escoltar música, riure, fumar i fins i tot jugar al futbol. Les dones s'han convertit en ombres que intenten resistir amb dignitat. Cada dia, uns tribunals islamistes improvisats llancen sentències tan absurdes com tràgiques. Kidane viu tranquil·lament en les dunes amb la seua esposa Satima, la seua filla Toya i Issam, un xiquet pastor de 12 anys. El caos que regna en Tombuctú no sembla afectar-lo fins el dia en què accidentalment mata a Amadou, un pescador que ha posat fi a la vida de “GPS”, la seua vaca favorita. Ara ha d'enfrontar-se a les lleis imposades pels ocupants estrangers.
La pel·lícula, basada en fets reals, és un cant a la llibertat i a la resistència. Un al·legat contra el fanatisme gihadista.

Habilitats per a la vida que s’hi poden treballar: Valors prosocials. Pensament crític. Empatia. Expressió emocional. Habilitats socials bàsiques per a la interacció social. Habilitats d'oposició (assertivitat). Habilitats d'autoafirmació.

Recomanada per a treballar: A partir de 12 anys.

Obrir la guia (pdf 7.501 kb)

 

EL NOVATO (FRANÇA, 2015)

Dir: Rudi Rosenberg.Gènere: Comèdia/Drama/Adolescència.Duració: 80 minuts.

Int: Réphaël Ghrenassia, Joshua Raccah, Géraldine Martineau, Guillaume Cloud-Roussel, Johanna Lindstedt, Max Boublil, Eythan Chiche, Gabriel Nahum.

Sinopsi: Benoît, el protagonista, és un xic de catorze anys que ha deixat el seu poble per a mudar-se a París. El començament en el nou institut no li està resultant fàcil, la seua timidesa li impedix integrar-se en la classe; ningú el crida pel seu nom, el coneixen com el novell. Se sent aïllat i menystingut; li agradaria ser popular però no sap com aconseguir-ho.

Amb l'ajuda del seu oncle Greg, decidix organitzar una festa a casa i convidar tota la classe, però només apareixen tres persones: Aglaée, Joshua i Constantin. Aglaée és nova a la classe, té diversitat funcional; a  Joshua ningú li fa cas a classe i és víctima dels atacs de Charles i els seus amics; i finalment Constantin, el setciències, objecte de bromes i burles al qual ningú suporta.

Al contrari del que semblava en un primer moment, passen una nit fantàstica. Eixa nit serà el començament d'una gran i indestructible amistat, en la qual formaran un grup que compartix els mateixos gustos, aficions i maneres de passar-ho bé..

Habilitats per a la vida que s’hi poden treballar: Amistat. Valors prosocials. Pensament crític. Empatia. Expressió emocional. Autoconeixement. Autoestima. Treball col·laboratiu. Habilitats socials bàsiques per a la interacció social. Habilitats d'autoafirmació. Habilitats d'oposició (assertivitat).

Recomanada per a treballar: A partir de 12 anys

Obrir la guia (pdf 7.566 kb)