S'està cercant, espereu....

Sorteig Universitat Popular - València

Vés enrere Sorteig Universitat Popular

Tornar

Un total de 40 persones amb mobilitat reduïda es beneficien de la reserva de plaça en la Universitat Popular

És la primera vegada que s’aplica un criteri d’inclusió específic per facilitar la participació d’estes persones en l’òrgan d’educació no reglada de l’Ajuntament de València

• Activitat de gimnasia a la Universitat Popular

26/06/2022

És la primera vegada que s’aplica un criteri d’inclusió específic per facilitar la participació d’estes persones en l’òrgan d’educació no reglada de l’Ajuntament de València

La Universitat Popular (UP) de València ha incrementat en un 35% l’oferta de places per al curs 2022/23 en relació al curs anterior, un augment que s’explica perquè s’han eliminat ja totes les restriccions d’aforament per la pandèmia que havien estat vigents fins ara. Així, l’oferta de places per a este pròxim curs ha pujat fins els 6.500 llocs. A més, com a novetat, 40 persones amb mobilitat reduïda han reservat plaça al centre UP que han volgut triar, per facilitar la seua participació.

 

En total, parlem de 40 activitats i 467 grups que començaran en setembre. La regidora de Servicis Socials i presidenta de la Universitat Popular de València, Isabel Lozano, ha afirmat que “recollim els fruits d’una aposta clara per obrir, ampliar i apropar la Universitat Popular a la ciutadania amb una oferta que creix per acollir 1.700 matrícules més que el curs passat en les activitats de cicle llarg. A elles, a més, se sumaran els grups de les activitats curtes del programa Coordenades, que també s’ampliaran el pròxim curs per arribar a mil places més”.

La Universitat Popular de València ha celebrat el sorteig de places per a les activitats de cicle llarg del pròxim curs en acte públic amb la presència de la presidenta de la Universitat Popular, Isabel Lozano; el director i personal de la UP i el Secretari General del Ple de l’Ajuntament de València.

Com en anys anteriors, per sorteig a cada activitat s’ha assignat dos lletres a partir de les quals s’iniciarà l’ordre de matrícula seguint una llista ordenada alfabèticament pels cognoms. Les lletres assignades a cada activitat estan publicats a la web de la Universitat Popular de València i també cada persona interessada podrà, a partir de la setmana pròxima, consultar la seua situació personal a la web de matrícula de la UP (www.universitatpopular.com).

Les persones que han obtingut plaça en el sorteig podran formalitzar la matrícula en línia del 5 al 12 de setembre però també les persones que tinguen alguna dificultat amb les tecnologies o la connexió a Internet poden obtindre ajuda presencial als centres de la Universitat Popular als 31 barris i pobles de la ciutat.

A partir del 12 de setembre podran formalitzar matrícula les persones en llista d’espera si queden places vacants en els grups d’activitat en els que havien sol·licitat plaça. En acabar esta fase, les places que queden disponibles quedaran accessibles per a matrícula de qualsevol persona que les sol·licite independentment de que haguera fet o no preinscripció. La possibilitat de matrícula es manté oberta mentre queden places sense ocupar.

La Universitat Popular de València ha rebut per al pròxim curs més de 15.000 sol·licituds de plaça per a una programació de 40 activitats de cicle llarg (de setembre a juny) en els seus 31 centres a altres tants barris i pobles de la ciutat. El curs 2022/23 la UP realitzarà activitats de cicle llarg per a 467 grups de participants. Les classes començaran el 28 de setembre de 2022.