Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Infraccions penals registrades a València

Nulo

Comprén el conjunt d'infraccions penals que han sigut conegudes per les diferents Forces i Cossos de Seguretat, bé per mitjà de denúncia interposada o per actuació policial realitzada motiu propi (labor preventiva o d'investigació)

Nulo

Es basa en les classificacions recollides en el Codi Penal i en els indicadors estadístics de criminalitat utilitzats per l'Oficina Estadística Europea (EUROSTAT). En concret, es consideren les següents categories: homicidis dolosos i assassinats consumats; homicidis dolosos i assassinats en grau temptativa; delictes greus i menys greus de lesions i renyina tumultuària; segrest; delictes contra la llibertat i indemnitat sexual (agressió sexual amb penetració i resta de delictes contra la llibertat i indemnitat sexual), robatoris amb violència i intimidació; robatoris amb força en domicilis, establiments i altres instal·lacions (robatoris amb força en domicilis i altres robatoris amb força); furts; sostraccions de vehicles; tràfic de drogues; resta d'infraccions penals