Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Atenció en les oficines municipals d'informació turística

Oficines de informació turística

Les oficines de la Xarxa Tourist Info estan repartides pels punts clau de la ciutat, on els visitants poden descobrir esdeveniments i rutes, obtindre plans turístics i abonaments de transport, així com conéixer els descomptes exclusius de la València Tourist Card. Les oficines municipals s'han adherit a la Xarxa a través del Conveni de Col·laboració Tourist Info, mitjançant el qual la Agència Valenciana de Turisme es compromet amb els Ajuntaments o altres ens locals, a aportar la imatge i decoració íntegra de l'oficina incloent la dotació de suports de material informatiu, material de promoció i infraestructura informàtica.