Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Transport de pasatgers en MetroValencia

Viatgers

Nombre de validacions de viatges realitzats

Línia de Metrovalencia

Metrovalencia disposa de 9 línies, de les quals 6 són de metre (L1, L2, L3, L5, L7 i L9) i 3 de tramvia (L4, L6 i L8). La línia 1 és la que uneix Vilanova de Castelló amb Bétera, la línia 2 la que uneix Torrent Avinguda amb Llíria, la línia 3 uneix l'Aeroport amb Rafelbunyol, la línia 4 uneix Fira València / Ll. Llarga –Terramelar / Mes del Rosari amb La Marina, la línia 5 uneix Marítim-Serradora amb l'Aeroport, la línia 6 uneix Marítim-Serradora amb Tossal del Rei, la línia 7 uneix Marítim-Serradora amb Torrent Avinguda, la línia 8 uneix la Marina Reial Joan Carles I amb Marítim-Serradora i la línia 9 uneix Alboraia - Peris Aragó amb Riba-roja de Túria.

Estació d'origen

Estació en la qual es valida el títol de transport adequat per a l'accés a la xarxa de Metrovalencia