Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Estadística del Padró d'Espanyols Residents en l'Estranger inscrits en València

Nulo

Nulo

Població espanyola resident a l'estranger

Totes les persones de nacionalitat espanyola, siga o no aquesta la seua única nacionalitat, inscrites a efectes electorals en el municipi de València i registrades com a residents habituals en el Registre de Matrícula de l'Oficina Consular corresponent a la seua residència fora d'Espanya, i el registre de la qual haja sigut comunicada a l'INE a través del Ministeri d'Afers exteriors i Cooperació