Inici - València

 

 

Galeria del Tossal Galeria del Tossal
Torres de Serrans Torres de Serrans
|
L'Almoina. Centre Arqueològic L'Almoina. Centre Arqueològic
Torres de Quart Torres de Quart
|
MhV Museu d'Història de València
Museu de la Ciutat Museu de la Ciutat
|
Museo Histórico Municipal Museo Histórico Municipal
Lonja Lonja
|
Casa Museu Concha Piquer Casa Museo Concha Piquer
Cripta de la presó de Sant Vicent Cripta de la presó de Sant Vicent
|
Museu del Palau de Cervelló Museu del Palau de Cervelló
Museu de Cièncias naturals Museu de Cièncias naturals
|
Casa Museu Benlliure Casa Museo Benlliure
Casa Museu Blasco Ibáñez Casa Museu Blasco Ibáñez
|
Refugi antiaeri Grup Escolar Ajuntament de València Refugi antiaeri Grup Escolar Ajuntament de València
Refugi antiaeri de Serrans Refugi antiaeri de Serrans
|
Sala d'Exposicions de l'Ajuntament Sala d'Exposicions de l'Ajuntament
Drassanes Drassanes
|
Enllaç a la informació del Museu de l'Arròs Museu de l'Arròs
Palau Reial (Jardins del Reial) Palau Reial (Jardins del Reial)
|

Informació addicional

AVÍS

Les activitats i tallers queden adaptades a les mesures sanitàries vigents.

CASA MUSEU BLASCO IBÁÑEZ

HORARI:
- Dimarts a dissabte, de 10:00 a 14.00 i de 15.00 a 19:00 hores.
- Diumenges i festius, de 10:00 a 14:00 hores.
Tancat: dilluns i els dies 1 i 6 de gener, 1 de maig i 25 de desembre.

TARIFES:
Entrada gratuïta. Provisionalment i mentre es treballa en la implantació del pagament mitjançant datáfono.

D’acord al que estipulen les autoritats sanitàries respecte a les condicions profilàctiques enfront la pandèmia de COVID, els museus i monuments de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals recuperen des del 27 de setembre el seu aforament habitual, si bé és indispensable portar la mascareta correctament col·locada sobre el rostre i mantindré la distància interpersonal mínima de 1’5 m.

Normes per al personal educador de museus i guies de turisme en els museus i monuments de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals.

VISITES GUIADES I OFERTA EDUCATIVA:

Consulte ACÍ les activitats organitzades per a tots els públics i les activitats dirigides a col·lectius.


Façana de la Casa Museu Blasco Ibáñez

 

|

El reconstruït xalet de l'insigne escriptor valencià, Vicente Blasco Ibáñez, enclavat en l'incomparable marc de la platja de la Malva-rosa, i convertit hui en Casa-Museu, alberga els seus records, objectes personals, i obres literàries, havent sigut determinant per a l'existència d'este museu el llegat de Senyora Libertad Blasco-Ibáñez Blasco i el senyor Fernando Llorca Díe, que constituïx el principal fons museístic del mateix.

Consta de tres plantes (Saló d'Actes, Museu i Centre d'Investigació) i un ampli jardí, que fa encara més atractiva la visita, per la sensació de placidesa i bellesa que transmet.

La planta baixa o Sala I, està primordialment, dedicada a Saló d'Actes, en el que tindran lloc conferències, meses redones, projecció de pel·lícules i exposicions temporals.

 

Vista de la terrassa de la Casa Museu Blasco Ibáñez 

|

En la primera planta o Sala II està instal·lat el Museu, pròpiament dit, ja que conté els retrats i escultures de Blasco Ibáñez, de la seua esposa la senyora María Blasco, així com dels seus fills i altres familiars molt acostats. Mobles, porcellanes valuoses, miniatures, col·leccions de gravats, documents, fotografies, objectes tan entranyables (entre moltíssims més) com a jocs de tocador, bosses de mà de festa i palmitos de l'esposa i la filla de Blasco. Records dels nombrosíssims viatges realitzats per l'incansable viatger que era Blasco Ibáñez a quasi tots els països del món, encara a llocs poc freqüentats per exòtics i inclús perillosos per als visitants.

Hi ha un espai dedicat als mobles procedents de la redacció del diari El Pueblo, així com un altre a tot allò que s'ha relacionat amb Argentina, nació que tanta impressió va causar a l'escriptor, inclosa la seua obra Argentina i les seues grandeses.

Entre els artistes representats en esta sala es troben, José Benlliure, Juan Antonio Benlliure, Ramón Stolz, Ricardo Verde, Cuñat, Segrelles o Antonio Ballester "Tonico",...

La segona planta o Sala III està dedicada a Centre d'Investigació, amb documents relacionats amb la vida de Blasco Ibáñez, manuscrits i, sobretot, a les nombroses edicions de les seues obres (moltes d'elles Ediciones príncipe), traduïdes a quasi tots els idiomes. Cal destacar, també, les obres del senyor Fernando Llorca Díe, director que va ser, de l'editorial Prometeo.

En la Secció de llibres es troben obres d'autors que van influir en Blasco, les seues pròpies, com ja hem dit, i editats per ell, i altres resultat de la influència que el literat va exercir sobre altres autors. És un Centre dirigit de manera especial, als estudiosos de la vida i obra del gran Vicente Blasco Ibáñez.

Mes informació sobre accesibilitat|

Més informació en www.valencia.es

Web de cultura Targeta València Tourist Card

 

Museus i monuments

Ubicació

ISABEL DE VILLENA , 159

46011 VALENCIA

fachada2.JPG

Aparcament

Una plaça reservada al C/ de Cavite, 177.


Serveis

Lavabo ubicat a la planta baixa. Porta de 90 cm. d'ample. Inodor amb barra fixa però sense barra abatible, amb zona de transferència lateral inferior a 70 cm. Espai lliure de maniobra d'1,50 m.


Accés

Entrada principal no accessible. Entrada secundària accessible per part posterior del museu per rampes amb pendents del 10%.


Mobilitat vertical

Edifici de dos plantes comunicades per escales de vint-i-tres escalons de 18 cm. d'altura cada un amb passamans. No disposa d'ascensor per a accedir a primera planta.


Sales

Recorregut interior en planta baixa amb pas més restrictiu a 0,97 m. Recorregut interior accessible a la planta primera.