S'està cercant, espereu....

Estàs en: AL TEU COSTAT

Campañas Municipales | Ayuntamiento de Valencia - València

Diumenge

10

Desembre

Cerca avançada

Tornar

Concurs de felicitacions nadalenques de la regidoria de majors

Concurs de felicitacions nadalenques de la regidoria de majors Des del Servici de Majors en idea de visibilitzar i donar protagonisme a les persones majors es proposa que la targeta nadalenca amb què la Regidoria felicite el Nadal aquest 2023, la realitze una de les persones majors de València. La proposta concreta consisteix en el fet que la persona major de 60 anys interessada, dissenye i elabore una targeta nadalenca emprant les tècniques que cada participant trie. Seran targetes amb motius al·lusius al nadal.

El format de la targeta pot ser de 15 X 20 cm, podrà realitzar-se tant en sentit horitzontal com vertical. El suport material serà paper o cartolina fina i la tècnica lliure, utilitzant els colors i materials que es precisen per a la seua realització. Es podran presentar fins a dues targetes per participant. S'haurà d'indicar al dors; nom i cognoms de la persona participant, telèfon de contacte. Queda exclòs l'autor o autora de la targeta premiada en l'edició immediatament anterior d'aquest concurs. El Regidor de Majors decidirà que targeta, d'entre totes les presentades, és la triada.

Els drets de reproducció de l'obra premiada, serà propietat de l'Ajuntament de València, comportant la cessió en exclusiva dels drets en els termes exposats en l'article 48 del text refós de la Llei de propietat intel·lectual aprovat per Reial decret legislatiu 1/1996 de 12 d'abril, amb les modificacions legals posteriors.

El reconeixement a l'autor/a de la targeta guanyadora del concurs es realitzarà en un acte organitzat per la Regidoria de Majors, a mitjan desembre.

Cartell del concurs (pdf 574 kb).

Dades de la campanya:

Termini fins a: 12 de desembre de 2023.

Lloc de presentació: Oficina Municipal d’Atenció a les Persones Majors (C/Amadeo de Saboya, 11) de dilluns a divendres amb horari de 8.30 a 13.30h, o correu electrònic: omam@valencia.es

Pot trobar este document en: