Campañas Municipales | Ayuntamiento de Valencia - València

Dilluns

03

Octubre

Cerca avançada

Tornar

Beca DKV - Dones per l'art - Ajuntament de València

L’entitat DKV Segurs i l’Ajuntament de València llancen la primera edició de la Beca Art en femení, amb una dotació de 9.000€ a una única obra, destinada a promoure la creació entre dones artistes del nostre país. 
L'objectiu de la beca és fomentar l'ajuda a les dones artistes per a la producció de nova obra, així com el suport al conjunt d'artistes de la Col·lecció DKV a través de la difusió de les seues obres.
Es podran presentar totes les dones artistes de nacionalitat espanyola. També podran concórrer col·lectius internacionals de dones artistes, sempre que almenys el 50% de les seues integrants siguen de nacionalitat espanyola. 
L’import de la beca anirà destinat a la producció de l’obra guanyadora segons el projecte presentat a concurs, la qual haurà d’executar-se en un termini aproximat de dos mesos. L'Ajuntament de València organitzarà una exposició en una de les seues sales per a presentar l’obra guanyadora, acompanyada d’una selecció d'obres de la Col·lecció DKV.

Projecte guanyador: “Inmersión. Cuerpos bajo control”, de Patricia Gómez i María Jesús González, en què es tracta en clau poètica la malaltia del càncer de mama.

(15/12/2021) Exposició “Dones per l’art - Col·lecció DKV”.

El projecte pot ser visitat en Les Drassanes del Grau fins el pròxim mes de gener.

 

 

(15/10/2021) Annex amb la correcció de l'acta per data errònea (pdf 280 kb).

(15/10/2021) Acta del projecte guanyador (pdf 292 kb).

(29/09/2021) Relació definitiva de participants admesos i exclosos (pdf 538 kb).

(10/09/2021) Relació provisional de persones admeses i excloses (pdf 608 kb).

Termini d'esmena: deu dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci. Des del dia 11 fins al dia 24 de setembre de 2021, ambdós inclusivament.

 

(23/07/2021) Bases de la convocatòria (pdf 729 kb).

Presentació: a través del tràmit Sol·licituds no catalogades, al qual caldrà adjuntar el formulari de l'Annex I de les bases. 

Dades de la campanya:

Termini des de: 26 de juliol

Termini fins a: 26 d'agost de 2021, ambdós inclusivament.

Registres Municipals

Registres Municipals

Pot trobar este document en: