S'està cercant, espereu....

Estàs en: AL TEU COSTAT

Campañas Municipales | Ayuntamiento de Valencia - València

Dimarts

30

Maig

Cerca avançada

Tornar

Ajudes a comerços per a la promoció del valencià 2023

Ajudes a comerços per a la promoció del valencià 2023

Amb l’arribada de la primavera arriba també la quarta edició de les ajudes als comerços de la ciutat per foment del valencià.

Fins a l'11 d'abril es poden presentar les sol·licituds d'ajudes als comerços de la ciutat que fomenten l'ús del valencià en els seus negocis.

Mantenim per quart any consecutiu unes ajudes destinades especialment a millorar les estratègies de comunicació entre comerciants i clientela, a més d'impulsar la normalització del valencià en este àmbit tan important. També mantenim la dotació pressupostària de 47.500 euros, així com la subvenció del 100 % de les despeses que els comerços realitzen, amb màxim de 2.000 euros per establiment.

Podeu demanar ajudes per formació en valencià, retolació (interior, exterior i de vehicles), anuncis en mitjans de comunicació, publicitat impresa, establiment o millora de la identitat corporativa, material imprés durador, pàgines web i aplicacions mòbils, amb una línia específica per al sector hostaler i de restauració (cartes de menú en paper o digitals). Totes les accions subvencionables hauran d'haver-se realitzat entre l'1 de juliol de 2022 i el 30 de juny de 2023.

L'Ajuntament de València vol contribuir al fet que la llengua aflore i es mantinga en este espai tan important de comunicació com és el del comerç. Es pot consultar tota la informació i  accedir a la seu electrònica des de valencia.es/gnl/ajudes . Fem que el valencià aflore!


(02/05/2023) Llistat provisional d'admesos i exclosos (pdf 139kb).

(20/03/2023) Enllaç al tràmit en Seu Electrònica.

 

Dades de la campanya:

Publicació oficial: BOP n. 55, de 20 de març de 2023.

Termini des de: 21 de març

Termini fins a: 11 d'abril de 2023, ambdós inclusivament.

Registres Municipals

Registres Municipals

Pot trobar este document en: