S'està cercant, espereu....

Canals d'atenció ciutadana | Ajuntament de València - València

Monuments, Museus i Arxius

 

Museus i monuments

(21/01/2021) Els museus i monuments de les regidories de Patrimoni i Recursos Culturals i de Cultura Festiva tancaran els dilluns fins a una altra ordre com a mesura de precaució. La mesura es revisarà periòdicament i, quan canvie la situació sanitària, s'estudiarà tornar a obrir els centres els dilluns.

La Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals reprén l'horari habitual dels seus museus i monuments municipals, mantenint una reducció del seu aforament per les condicions sanitàries que deriven de la pandèmia de Covid 19. Som conscients de les limitacions pel que fa a la interacció entre les persones, però creiem que la cultura té un efecte balsàmic en estos moments difícils.

En cadascun dels museus i monuments de la pàgina web podreu trobar l'horari actualitzat d'obertura i de visites guiades, així com la informació de contacte i reserva.

ENTRADA GRATUÏTA mentre es treballa en la implantació del pagament mitjançant datàfons.

Reobertura dels museus

Arxius

Arxiu Històric Municipal:
Obertura al públic des del dijous 20 de maig, en horari de 9.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres. A causa de les actuals circumstàncies, i per motius sanitaris, s'ha establit una Normativa d'accés als fons documentals, la qual s'especifica a continuació:

Normativa d'accés a l'Arxiu Històric Municipal per a la consulta presencial (pdf 90 kb). MÉS INFO

Activitats

Activitats i tallers en línia.

Més informació Web de Cultura