S'està cercant, espereu....

Canals d'atenció ciutadana | Ajuntament de València - València

Envelliment actiu

 

Atenció ciutadana

  • Els Centres d'Activitats per a persones majors reobrin les portes. La seua reobertura, es realitza de manera gradual i està marcada per la millora de les dades sanitàries, un protocol estricte d'accés amb les mesures de prevenció sanitàries i el control de l'aforament.
  • (22/09/2021) Els centres de majors de València recuperen activitats i els jocs de taula.

Telèfon d'atenció a les persones majors: 900.525.798
(de dilluns a divendres de 8.00 a 18.00h.)

Més informació en la secció d'Actualitat de la web municipal.

 

Els Centres de Dia Municipals per a Persones Majors Dependents, després del seu tancament al març per la pandèmia de COVID-19, reprendran la seua atenció i serveis de manera progressiva durant el mes de juny i juliol, amb les següents dates d'obertura:

CENTRE DE DIA VALÈNCIA-BENICALAP
DATA INCORPORACIÓ: 15 juny

CENTRE DE DIA L'AMISTAT
DATA INCORPORACIÓ: 22 juny

CENTRE DE DIA TRES FORQUES
DATA INCORPORACIÓ: 22 juny

CENTRE DE DIA BULEVARD
DATA INCORPORACIÓ: 29 juny

CENTRE DE DIA CENTELLES
DATA INCORPORACIÓ: 29 juny

CENTRE DE DIA LA PURÍSSIMA
DATA INCORPORACIÓ: 2 juliol

CENTRE DE DIA ARNICHES
DATA INCORPORACIÓ: 2 juliol

Aquesta incorporació de persones majors usuàries serà gradual i per fases, de manera que iniciaran la seua assistència en principi el 33%, després el 50% (fins a finals de juliol). A l'agost els centres tancaran per vacances i l'1 de setembre s'incorporaran el 50%, posteriorment el 75% i finalment la totalitat. S'han planificat totes les activitats i serveis segons les  indicacions, precaucions i normes sanitàries per a evitar els riscos de contagi i seguretat de les persones usuàries i equip de professionals.

Respecte als 50 Centres Municipals d'Activitats de Persones Majors, s'està treballant per a reprendre les activitats al setembre, respectant les normes sanitàries, limitant l'aforament de les sales i planificant activitats que suposen menor risc de contacte.

A partir de l'1 de setembre poden dirigir-se a l'Oficina Municipal d'Atenció a les Persones Majors-OMAM (tel. 962082437 i correu: omam@valencia.es) per a obtindre informació sobre la data d'obertura i les activitats que s'oferiran.

 

Informació addicional