S'està cercant, espereu....

Composió del Ple | Ajuntament de València - València

Sergi Campillo Fernández

 

RESPONSABILITATS ACTUALS EN L'AJUNTAMENT

Regidor del Grup Municipal Compromís.
Representant en el Consell d'Administració de l'Empresa Mixta Valenciana d'Aigües (EMIVASA).
Membre del Consell d'Administració de la Societat Anónima Municipal Actuacions Urbanes.
Vocal de la Fundació de la CV València Clima i Energia.


Vicepresident de la Junta Municipal de Trànsits.

DECLARACIONS DE BÉNS I DRETS PATRIMONIALS

Retribució anual bruta: 69.331,50 €

Declaració de béns i drets patrimonials, i informació tributària:
BOP 30-06-2023 (pdf 162 Kb)

BIOGRAFIA

Nascut el 8 de desembre del 1978 a València. Activista per la diversitat sexual, de gènere i familiar des del 2000, i amb forta ànima ecologista. Soci de diverses entitats de defensa de drets humans, ecologistes i de consum responsable. Visc al barri de Morvedre juntament amb el meu marit, encara que el meu barri de naixement i d'infància és Benimaclet. Parle bé 3 idiomes: valencià, castellà i anglés; domini mitjà de francés. Doctor cum laude en Biologia amb esment europeu per la Universitat de València, he treballat com a investigador amb una tesi sobre ecologia evolutiva en l'Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva (UV), durant la qual vaig realitzar una estada de 5 mesos a la Universitat de Hull (el Regne Unit). A més, també he treballat com a responsable biològic del biobanc en el Centre Superior d'Investigació en Salut Pública (CSISP, Generalitat Valenciana) i com a responsable de les anàlisis biològiques en una microempresa de base tecnològica (Metis Biomaterials) a través del programa Inncorpora del govern central per a facilitar la incorporació de doctors al teixit empresarial. A més, soc màster en innovació per l'Escola d'Organització Industrial (Madrid).

En política, soc militant de Compromís. He treballat com a personal assessor en el grup municipal de Compromís a l'Ajuntament de València durant el mandat 2011-2015. Des de 2015 fins a 2019 vaig ser 4t tinent d'alcalde i regidor de govern interior i Devesa-Albufera de l'Ajuntament de València. En el mandat 2019-2023 vaig ser vicealcalde de València, 2n tinent d'alcalde i regidor d'Ecologia Urbana. Finalment, en les eleccions locals de maig de 2023 vaig ser triat regidor per la llista de Compromís per València.

DOCUMENT TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

Trajectòria professional (pdf 403 Kb)

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA

Llicenciatura en Biologia (pdf 141 kb.). Doctor per la Universitat de València (pdf 129 kb.). Màster en Innovació (pdf 349 kb.). Títol Superior d'Anglés EOI (pdf 1,1 mb.). Diploma d'Estudis Avançats de la Universitat de València (pdf 103 kb.). Títol Superior de Valencià JQCV (pdf 169 kb.). Certificat de Doctorat Europeu (pdf 99 kb.). Certificat del Seminari de Tècniques Bàsiques de Laboratori (pdf 109 kb.). Certificat d'Estància en la University of Hull (pdf 672 kb.). Certificat de docència en la Universitat de València (pdf 186 kb.). Curs d'Aptitud Pedagògica (pdf 94 kb.). Curs d'Auditor Intern ISO 9000(pdf 128 kb.). Curs de Tècniques de Laboratori en el Banc Nacional d'ADN (pdf 113 kb.). Curs de postgrau de Filogènies i Genealogies d'ADN: Reconstrucció i aplicacions (pdf 147 kb.).

DADES DE CONTACTE

Telèfon: 962085350
Adreça:
Carrer Convent Sant Francesc, 2 - 46002
E-mail: scampillo@valencia.es
Xarxes socials:
Facebook: https://www.facebook.com/sergicampillofernandez
Twitter:https://www.twitter.com/sergicampillo
Instagram: https://www.instagram.com/sergicampillo