S'està cercant, espereu....

Estàs en: Agenda de la ciutat

Agenda | Ajuntament de València - València

Bioparc - Agenda d'activitats

Tornar

Bioparc - Agenda d'activitats

BIOPARC VALÈNCIA

DATA: 22 de febr. 2021 -

En BIOPARC València es recrea la naturalesa salvatge del continent africà: el bosc equatorial, Madagascar, els grans aiguamolls i la sabana.

Els animals, la vegetació i el paisatge formen un conjunt que permet al visitant aprendre sobre les relacions entre els organismes i elements que conformen els ecosistemes, de manera que els ajude a comprendre el seu funcionament i els incite a conservar-los.

En BIOPARC València es realitzen activitats tots els dies de l'any.

MÉS INFORMACIÓ: Consulte l'agenda del parc.

 

 

Concert de la Banda Simfònica Municipal de València

Tornar

Concert de la Banda Simfònica Municipal de València

CENTRE CULTURAL LA RAMBLETA

DATA: 08 de febr. 2023 -
HORARI: 19.30 hores
PREU: Gratuït


La Banda Simfònica Municipal de València (BSMV) torna a La Rambleta amb un nou concert, dirigit pel director convidat Luis Orduña.

Programa (pdf 266 kb)Entrades
gratuïtes a través del següent enllaç, a partir del 27 de gener de 2023: https://entradas.bsmv.es/content
 

Festival Fronteras 2023

Tornar

Festival Fronteras 2023

DATA: 09 de febr. 2023 - 11 de febr. 2023
PREU: gratuït
LLOC: Les Arts i les Biblioteques Públiques Municipals de València


La ciutat de València acollirà, entre el 9 i l'11 de febrer el 'Festival Fronteras', una proposta cultural en la qual alguns d'els/les escriptors/as, directors/as de cinema, cantants i músics més respectats del panorama nacional, es trobaran entorn de la música i la literatura: Manuel Vicent, Sole Giménez, Carmen Linares, Benjamín Prado, Rosa Torres-Prado, Manuel Vilas, Lucía Lijtmaer, José María Sánchez-Verdú, Raquel Lanseros, Elísabet Benavent, Rodrigo Cortés, Guille Galván…

El programa inclou converses, recitals, música en directe, trobades amb autors i tallers.

El Festival està organitzat per la regidoria d'Acció Cultural de l'Ajuntament de València, Els Arts i està coordinat per la Fàbrica.
La Xarxa de Biblioteques Públiques Municipals de València també acollirà tallers per a tots els públics.


Més informació

 

PATERNA - VALÈNCIA. Volta Ciclista Comunitat Valenciana

Tornar

PATERNA - VALÈNCIA. Volta Ciclista Comunitat Valenciana

DATA: 05 de febr. 2023 -
HORARI: Prova fèmines: 11:25 hores i les 11:54 - Prova masculina: 17:01 hores i les 17:21 h.
LLOC: Carrers de la ciutat

La Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana arriba diumenge, 5 de febrer, a la ciutat de València, en les categories femenina i masculina.

Així, la 5ª edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana Fèmines té prevista l’arribada entre les 11:25 hores i les 11:54 h a la ciutat de València mentre que la 74ª edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana en categoria masculina ho farà ja de vesprada, entre les 17:01 hores i les 17:21 h.

Amb eixida a Paterna, la volta arribarà a la ciutat de València des d’Alboraia i circularà pel carrer de l’Enginyer Fausto Elio, Arnau de Vilanova, Isabel de Villena, José  Ballester Gozalvo, Eugènia Viñes, Doctor Marcos Sopena, Enginyer Manuel Soto, Joan Verdeguer, carrer de Menorca i el pont de l’Assut de l’Or per arribar a meta al carrer d’Eduardo Primo Yúfera.

Per este motiu, l’Ajuntament ha previst un dispositiu de trànsit, que afectarà la circulació als Poblats Marítims, Camins al Grau i Quatre Carreres. Les vies esmentades patiran restriccions al trànsit al pas del pilot ciclista mentre que la zona de meta, al carrer d’Eduardo Primo Yúfera, estarà tallada des de les 5:30 hores del matí fins a les 17:30 hores de la vesprada.  
Més informació

Palau de la Música: programació de febrer 2023

Tornar

Palau de la Música: programació de febrer 2023

DATA: 02 de febr. 2023 - 28 de febr. 2023

 

El Palau de la Música presenta la programació d'este mes, que tindrà lloc en el Teatre Principal, l'Almodí i l'auditori de Les Arts, entre altres espais.

L'auditori, inaugurat en 1987 i que en l'actualitat es troba tancat per obres de manteniment, conté diverses sales per a audicions musicals, congressos, exposicions, espectacles i projeccions de cinema, entre altres activitats. És la seu de l'Orquestra de València i de la Banda Municipal de València.

Descarregar programació (pdf 269 kb)

Observació astronòmica en el Museu de Ciències Naturals

Tornar

Observació astronòmica en el Museu de Ciències Naturals

MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS

DATA: 12 de febr. 2023 -
HORARI: A partir de les 11.00 hores
PREU: Gratuït
LLOC: Jardins de Vivers, davant del Museu de Ciències Naturals

 
El diumenge 12 de febrer, a partir de les 11:00 h., tindrà lloc un taller d’observació astronòmica (observació del sol amb telescopi) en els jardins de Vivers, davant del Museu de Ciències Naturals, organitzat pel Museu i per l’Associació Valenciana d’Astronomia.

La participació en el taller serà gratuïta. El nombre de places és limitat, Per tant, totes les persones que vulguen participar, hauran de reservar la seua plaça telefonant al museu: 962084313. Com a màxim, s’acceptarà fins a 5 persones per reserva.

La observació es realitzarà si les condicions meteorològiques són favorables. En cas contrari s'ajornarà a una altra data.
 

Exposició del Ninot 2023 - MUSEU DE LES CIÈNCIES

Tornar

Exposició del Ninot 2023 - MUSEU DE LES CIÈNCIES

MUSEU DE LES CIÈNCIES

 • AV. PROFESSOR LÓPEZ PIÑERO, 7
 • 46013, VALÈNCIA
 • Telèfon: 96.197.46.86
 • Telèfon: 96.197.44.00
 • Fax: 96.197.44.71
 • Url: http://www.cac.es
 • Veure plànol

DATA: 03 de febr. 2023 - 15 de març 2023
HORARI: Dilluns a dijous, de 10:00 a 20:00h. Divendres a diumenge, de 10:00 a 21:00h.
LLOC: Saló Arquerías, en la planta baixa del Museu de les Ciències

Com cada any, l'Exposició del Ninot reuneix centenars de figures, cadascuna d'un monument faller dels que es plantaran en les festes falleres 2023. Totes aquestes figures realitzades per artistes fallers són cedides per les diferents comissions falleres de València, que aporten el seu granet d'arena a la mostra amb l'esperança que el seu ninot siga indultat del foc, malgrat que tan sols dos del total de figures que es presenten aconsegueixen salvar-se gràcies als premis de Ninot Indultat i Ninot Indultat Infantil. Enguany de nou podrà visitar-se en el Museu de les Ciències, des de 4 de febrer al 15 de març. Allí mateix es podrà votar 2 dels més de 750 ninots distribuïts en l'espai diàfan al llarg de 3.600 m² de superfície. 

El dia 3 de febrer tindrà lloc la inauguració a les 19:00h, només per al món faller i en finalitzar, hi haurà un espectacle pirotècnic amb efectes de llum i color en els exteriors del Museu dels Ciències. 

El dimarts 14 de març, a les 17.00 hores, es realitzarà la Clausura de l'Exposició del Ninot Infantil, on mitja hora després, a les 17.30 hores, es procedirà a la lectura del veredicte popular i proclamació del Ninot Indultat Infantil 2023. L'endemà, dimecres 15 de març, a les 17.00 hores es realitzarà la clausura definitiva de l'Exposició del Ninot 2023. Just mitja hora més tard, com el dia anterior, serà la lectura del veredicte popular i proclamació del Ninot Indultat 2023. 

Biblioteques Municipals: programació de febrer 2023

Tornar

Biblioteques Municipals: programació de febrer 2023

DATA: 01 de febr. 2023 - 28 de febr. 2023
PREU: gratuït


La programació de les Biblioteques Municipals per a este mes inclou exposicions, tallers, clubs de lectura, xarrades, contacontes, jocs de taula, audicions i presentacions de llibres, entre d'altres. 

 

Descarregar el programa (pdf 434 kb)

Exposició "Entre llums i ombres". Tècniques fotogràfiques del s.XIX

Tornar

Exposició "Entre llums i ombres". Tècniques fotogràfiques del s.XIX

MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS

DATA: 02 de febr. 2023 - 23 d’abr. 2023
HORARI: De dimarts a diumenge, de 10:00 a 19:00 h.
PREU: GratuïtaL'exposició “Entre llums i ombres” de Juan Ferrete, és una mostra de fotografies de revelats artesanals, amb les tècniques dels pioners del s.XIX, i amb una temàtica relacionada amb la botànica, la ciència i la història en l'art.

TÈCNIQUES FOTOGRÀFIQUES DEL S. XIX:

- ESTENOPEICA: fotografies fetes amb una llanda, en lloc de càmera fotogràfica, que es basen en el principi de càmera fosca i es revelen en laboratori. 
- FOTOGRAMA: els fotogrames són estampacions sobre paper fotosensible en blanc i negre. Els va inventar W. H. Fox Talbot en 1842.
- ANTOTÍPIA: tècnica d'estampació a color, descoberta en 1842 per John Herschel, que aprofita les propietats fotosensibles de plantes com l'espinac i la remolatxa.
- CIANOTÍPIA: tècnica emprada per la botànica Anna Atkins en 1840, amb la qual va il·lustrar el primer llibre de fotografia i, així, es convertí en la primera dona fotògrafa.
- ART I CIÈNCIA: En l'intent de fusionar l'art amb la ciència, cal destacar les obres fetes a l'Estació Biològica de Doñana, en col·laboració amb el CSIC, en què l'autor combina tècniques antigues amb tècniques digitals per a retratar algunes de les plantes de Doñana que estan en perill d'extinció.

 

FESTIN VALÈNCIA 2023

Tornar

FESTIN VALÈNCIA 2023

DATA: 03 de febr. 2023 - 12 de febr. 2023
LLOC: Diferents emplaçaments

FestIN és un festival gastrocultural que es desenvolupa en llocs emblemàtics de la ciutat i on els assistents podran gaudir alhora d'art i gastronomia. Cada espai oferirà una proposta diferent amb l'objectiu de crear un calendari d'esdeveniments que, en conjunt, servisquen per a acostar i conjuminar d'una manera singular art i cultura, donar major protagonisme als espais culturals de la ciutat de València que participen en esta edició i oferir al públic experiències diferents en clau gastronòmica.

En esta tercera edició, FestIN proposa integrar la pintura, l'arquitectura, la música, el teatre i l'òpera com a part d'un peculiar menú. Totes les propostes tenen places limitades fins a completar aforament per a gaudir d'una proposta entre cultural i gastronòmica.

FestIN es desenvoluparà entre els dies 3 i 12 de febrer, i en esta edició també va més enllà de la ciutat de València per a allotjar esdeveniments també en espais singulars de Llíria, Riba-roja de Túria i Gandia. Les propostes del festival es podran gaudir en seus tan diverses com el Centre del Carme de Cultura Contemporània (CCCC), IVAM, Palau de les Arts, Caixafòrum, Museu de Belles Arts de València, Bombes Gens, Celler de PROAVA, Set Espai d'art, Rosa Santos, Galeria Jorge López, La Trini Espai d’Art, Galeria Ana Serratosa, Sala Russafa i el Gabinet de Dibuixos.

Consulte ací per a més informació

Tallers de l'Oficina de l'Energia - Febrer 2023

Tornar

Tallers de l'Oficina de l'Energia - Febrer 2023

DATA: 07 de febr. 2023 - 22 de febr. 2023
PREU: Gratuït


Itinerari formatiu de febrer. T'apuntes als tallers presencials?
­

 • 7 de febrer de 2023 a les 16:30h - "Entiende tu Factura Eléctrica" - OE Ayora
 • 10 de febrer de 2023 a les 11:00h - “Entiende tu factura del gas”- OE Torrefiel

Tallers especials Dia de l'Energia 2023
 • 14 de febrer de 2023 a les 10:30h (DIA DE L'ENERGIA). “Conéctate al Sol. Genera energía en tu barrio. Forma parte de una comunidad energética”- OE Torrefiel  
 • 14 de febrer de 2023 a les 12:30h (DIA DE L'ENERGIA). "Rehabilitación Energética. Te acompañamos para renovar tu hogar" -  OE Torrefiel 
Tallers especials Setmana pel dret a l'Energia 2023 
 • 22 de febrer de 2023 les 11:00h- “¿Cómo tramitar el Bono Social de la Electricidad? Juntas paso a paso para pagar menos” - OE Parc de l'Oest
   
Activitats gratuïtes. Places limitades per ordre d'inscripció.
 

​​​​​Formulari d'inscripcióFormulari d' inscripció per a grupsMés informació

Cicle Cambra al Palau

Tornar

Cicle Cambra al Palau

ALMODÍ

DATA: 21 de gen. 2023 - 16 de des. 2023
HORARI: dissabtes 19:30 hores
PREU: 10 euros


La V edició del cicle “Cambra al Palau” oferirà una programació de 31 concerts de música antiga i barroca.

La programació comptarà amb la participació de grups i músics de l'Orquestra de València, així com d'altres professionals vinculats a la ciutat i a la Comunitat, i oferirà obres de 41 compositores i compositors valencians.

 

Més informació i venda d'entrades

18 CIRCUIT CARRERES CAIXA POPULAR CIUTAT DE VALÈNCIA

Tornar

18 CIRCUIT CARRERES CAIXA POPULAR CIUTAT DE VALÈNCIA

DATA: 29 de gen. 2023 - 15 d’oct. 2023L’Organisme Autònom Fundació Esportiva Municipal de València celebra cada any un Circuit de Carreras que recorre els districtes de la ciutat per a impulsar l’activitat esportiva i promoure el running entre totes les edats.
 

Calendari 2023

29 de gener. 24ª Carrera Popular Galápagos 3F.
12 de febrer. 8ª Carrera Never Stop Running «Nunca te rindas».
26 de febrer. 4ª Volta a Peu Runners Ciutat de València.
29 d'abril. 4ª Carrera per la Discapacitat.
14 de maig. 8ª Carrera José Antonio Redolat.
11 de juny. 5ª Carrera Marta Fernández de Castro.
24 de setembre. 46ª Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre.
15 d'octubre. 13ª Volta Peu de les Falles.


Consulta el calendari.

 

Inscripció al circuit

Hi haurà tres terminis d’inscripció:

 • Des de les 10.00 hores del 19 de desembre fins al 20 de desembre de 2022 a les 23.59 hores. Corredors que hagen finalitzat entre 6 i 9 carreres en l’edició del Circuit de 2022.
 • Des de les 10.00 hores del 21 de desembre fins al 22 de desembre de 2022 a les 23.59 hores. Corredors que hagen finalitzat entre 3 i 5 carreres en l’edició del Circuit de 2022.
 • Des de les 10.00 hores del 23 de desembre de 2022 fins al 10 de gener de 2023 a les 23.59 hores. Resta de corredors o fins que s’esgoten els 5.000 dorsals previstos per al Circuit.

Passat aquest termini o esgotades les inscripcions només es podrà participar en el Circuit inscrivint-se carrera rere carrera i no donarà dret a la classificació general d’aquest.

Inscriu-te.
MÉS INFORMACIÓ.

Exposició per l’Any Benlliure

Tornar

Exposició per l’Any Benlliure

CASA MUSEU BENLLIURE

DATA: 21 d’oct. 2022 - 05 de febr. 2023


Amb motiu de l’any Benlliure, que està celebrant l'Ajuntament de València en commemoració del 75 aniversari de la mort de l'escultor, té lloc una exposició per celebrar el 160 aniversari del naixement d'este artista valencià. Es tracta d'una acurada selecció de 47 peces, en gran part inèdites, entre les quals trobem ventalls, paletes de pintor, alguns magnífics retrats en marbre i bronze, xicotetes escultures, àlbums i fotografies amb dedicatòria, elements pràcticament desconeguts dins de l’immens conjunt de l’obra de Marià Benlliure.

La comissionaria de l’exposició és la besneta de Benlliure, Lucrecia Enseñat Benlliure, arquitecta i investigadora de l’obra del seu besavi.

Durant tot el període de l’exposició hi haurà visites guiades gratuïtes dimarts, dissabtes i diumenges per a persones i col·lectius, prèvia reserva al telèfon del museu 963919103.

Més informació

Museu Faller. Exposició 'Falles Experimentals'

Tornar

Museu Faller. Exposició 'Falles Experimentals'

MUSEU FALLER DE VALÈNCIA

 • MONTOLIVET, 4
 • 46006
 • Telèfon: 96.208.46.25
 • Email: reservesmuseufaller@valencia.es
 • Veure plànol

DATA: 27 de juny 2022 - 31 de des. 2023
LLOC: L' Espai Josep Alarte

 El museu faller acull la inauguració i la presentació del catàleg de l'exposició ‘Falles experimentals, experimentar amb falles. El paper de les institucions públiques en les falles experimentals de València’. Amb aquesta exposició tindrem l'oportunitat d'observar el paper històric que les institucions públiques valencianes han tingut en l'estímul i promoció de les falles experimentals, com l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), a través del seu concurs de falles experimentals en els anys noranta del passat segle, l'Ajuntament de València, amb l'encàrrec d'algunes falles municipals des dels anys huitanta, i amb el seu propi concurs de falles innovadores i experimentals des dels anys noranta, així com d'altres falles experimentals com les de la Universitat Politècnica de València i la seua comissió des de començaments de segle; o les del Centre de Carme.

Amb aquesta mostra s'exhibeix una obra variada, diversa i molt representativa de l'experimentació artística en les falles, tant grans com infantils, on apareixen artistes de diverses èpoques i diferents estils.

La inauguració serà el dia 27 de juny a les 19.30 hores.
El catàleg de l'exposició estarà a la venda en el Museu Faller de València per 6 euros, al costat dels catàlegs d'anteriors exposicions.

CAMINS DE LA PESCA EN VALÈNCIA

Tornar

CAMINS DE LA PESCA EN VALÈNCIA

DATA: 24 d’ag. 2022 - 31 de des. 2023
PREU: Gratuït
LLOC: Cabanyal-Canyamelar, El Palmar, El Perellonet-Pinedo i Grao-Natzaret


València alberga un patrimoni pesquer viu únic,  fruit d’una activitat mil·lenària. Des d'HortalimentacióVLC (una iniciativa del Consell Agrari de València i el Consell Alimentari de València) es posa en marxa 'Camins de la pesca en València', uns itineraris per a fer valdre la memòria i la identitat pesquera dels Poblats Marítims i els pobles de la Devesa-Albufera.

En els camins de la pesca trobaràs les sendes per les quals transitar la història, l’arquitectura, l’urbanisme, la política, la pintura, la literatura, la gastronomia, la memòria i la identitat pesquera dels nostres poblats marítims.

Es podran realitzar quatre recorreguts: Cabanyal-Canyamelar (informació ja disponible); i El Palmar, El Perellonet-Pinedo i Grao-Natzaret (pròximament).

Més informació