S'està cercant, espereu....

Estàs en: Agenda de la ciutat

Infociudad - BIOPARC VALÈNCIA - València

Vés enrere Infociudad - BIOPARC VALÈNCIA

BIOPARC VALÈNCIA

 

BIOPARC València és un zoològic de nova generació, un  projecte innovador que ofereix al visitant la possibilitat d'endinsar-se en hàbitats de naturalesa salvatge on viuen animals en els grups socials propis de la seua espècie i en convivència amb altres espècies compatibles, com ocorre en la naturalesa.

Aquest  parc d'animals ha sigut dissenyat sota el concepte de zooimmersió. La incorporació dels recintes multiespècie i la profunditat de la visió, possibilita contemplar des d'un mateix punt diferents espais i permet gaudir d'una experiència única només apreciable en la naturalesa salvatge. Gràcies a això els visitants poden acostar-se als animals sense barreres visibles com si estigueren en els llocs originaris de les espècies.

En BIOPARC València es recrea, en uns 100.000 m², la naturalesa salvatge del continent africà: el bosc equatorial, Madagascar, els grans aiguamolls i la sabana. Els animals, la vegetació i el paisatge formen un conjunt que permet al visitant aprendre sobre les relacions entre els organismes i elements que conformen els ecosistemes, de manera que els ajude a comprendre el seu funcionament i els incite a conservar-los.
 
Bioparc Agenda diària

Ubicació

PÍO BAROJA , 3

46015 VALENCIA