S'està cercant, espereu....

Estàs en: Agenda de la ciutat

Agenda de la ciudad | Ajuntament de València - València

Divendres

27

Gener

Cerca avançada

Tornar

VII BIENNAL INTERNACIONAL DONA I CINEMA

DATA: 27 de gen. 2023 - 04 de febr. 2023

 Comença la VII Biennal Internacional Dona i Cinema-Mujer y Cine-Woman & Film amb el suport de la regidora d'Igualtat i Polítiques de Gènere i LGTBI. El projecte “Cicle Projeccions i VII Biennal Dona i Cinema”, de l'associació Dona i Cinema, està cofinançat amb la subvenció de l'Ajuntament de València, amb l'objectiu de promoure la igualtat entre dones i homes al nostre municipi.

Esta setena edició de la Biennal, que es portarà a terme als cines BABEL, del 27 de gener al 4 de febrer de 2023, amb nombroses projeccions, nacionals i internacionals, tindrà com sempre un format competitiu, amb exhibició d'una selecció de llargmetratges, curtmetratges, documentals, videocreació i animació, realitzats per dones, acompanyada per una sèrie d'activitats paral·leles d'educació, reflexió i debat sobre el paper de la dona en la indústria cinematogràfica.

L'associació Dona i Cinema naix gràcies a l'esforç de dones professionals del sector audiovisual a la ciutat de València per a visibilitzar el treball de dones cineastes i en general en tota la indústria audiovisual. Vos animem a veure cinema, presencialment, gaudint d'una setmana de cultura audiovisual fet per dones. 

PROGRAMA (pdf 140 kb).