Agenda de la ciudad | Ajuntament de València - València

Dimecres

06

Juliol

Cerca avançada

Tornar

GRAN FIRA DE VALÈNCIA 2022: 'ENGUANY SÍ'

DATA: 01 de jul. 2022 - 31 de jul. 2022
HORARI: Segons programa
LLOC: Diferents emplaçaments de la ciutat

Enguany La Gran Fira de València 2022, inclou més de 300 activitats per a tots els públics. Després de dos anys podrem gaudir de la' Batalla de Flors' i de la 'Nit de la Punxà', també s'incorporen a les activitats teatre, dansa i actuacions de grups musicals, a més de les habituals sessions de contacontes, mags i monòlegs d'humor, en els Jardins del Palau, se celebraran les preseleccions falleres. 

 

Gaudirem de

  • El Gran Ball de la Fira, sessions vespertines per a la gent gran.
  • La Menuda Fira, a més de la programació familiar habitual en la '*Correfira' (visitarà 16 barris i pobles de València), es torna a oferir la programació especial en dos caps de setmana als parcs de Benicalap i Central , amb actuacions musicals i teatrals, i jocs i instal·lacions.
  • La Gran Nit, que se celebra el 23 de juliol, se celebrarà en la plaça de Pilar i en la de la Mare de Déu, amb una oferta de circ, teatre, música i dansa destinada a públic familiar i adult. Com a novetat, hi haurà un espectacle itinerant en la plaça del Mercat, en la plaça de l'Ajuntament un concert per a públic jove amb l'actuació de Nerea Sanfe DJ, Tito Pontet i El Diluvi”. Aqueixa nit també es podrà gaudir ‘La Ruta de Carme’, que porta la música dels grups i artistes valencians en les places de Ciutat Vella i els museus públics (IVAM, Centre de Carme, Muvim, El ETNO, Museu de Prehistòria, Belles arts), la Fundació Bancaixa i els museus municipals Museu d'Història i Casa Museu Benlliure, amplien els seus horaris de tancament aqueixa nit.
  • Les Nits de Folk, on oferim una mostra de la música, cant i altres manifestacions de la cultura festiva.
  • Els Focs de la Fira, que aposta per recuperar i difondre modalitats antigues com la traca correguda inaugural del dia 2, el castell de pals del dia 10, la mascletà a l’antiga del 16 (les tres a la plaça de l’Ajuntament).

Consulte ací el programa de mà (pdf 3.1 mb).

Pàgina web Gran Fira de València.