Agenda de la ciudad | Ajuntament de València - València

Dijous

23

Setembre

Cerca avançada

Tornar

Exposició fotogràfica “Una altra Franja per a Gaza”

AJUNTAMENT DE VALÈNCIA - PLAÇA DE L'AJUNTAMENT

DATA: 08 de set. 2021 - 08 d’oct. 2021
PREU: Activitat gratuïta.
LLOC: Plaza de l'Ajuntament de València.

València acull l'exposició fotogràfica “Una altra Franja per a Gaza”

 

INAUGURACIÓ: Dimecres 8 de setembre de 2021 a les 10:00 hores en la Plaça de l'Ajuntament, en la façana de la casa Consistorial enfront de l'oficina de Turisme.


Inauguren una mostra visual en la plaça de l'Ajuntament per a afavorir el coneixement de la realitat de la població refugiada palestina.

 

València acull l'exposició “Una altra franja per a Gaza”, organitzada per UNRWA Comunitat Valenciana, amb l'objectiu de posar el focus en la situació de les persones refugiades de Palestina a Gaza que, després de més de 70 anys com a refugiats, segueixen esperant una solució justa i definitiva al seu situació, en condicions humanitàries crítiques. La mostra, que s’exposa a diferents municipis de la Comunitat Valenciana, es podrà visitar fins el 8 d'octubre a la plaça de l'Ajuntament.

 

L'exposició consta de 8 tòtems que contenen 24 vinils amb testimonis i fotografies que contextualitzen la situació actual de les persones refugiades de Palestina. La mostra se centra en 14 històries, i permet escanejar amb el telèfon mòbil els codis QR que acompanyen cada un dels testimonis per escoltar-los.


MÉS INFORMACIÓ: Consulte en la seua pàgina web