S'està cercant, espereu....

Estàs en: Agenda de la ciutat

Agenda de la ciudad | Ajuntament de València - València

Diumenge

04

Juny

Cerca avançada

Tornar

ESTIU JOVE 2023

Anunci

DATA: 29 de juny 2023 - 14 d’ag. 2023
PREU: GRATUÏTES
LLOC: Diferents localitzacions

La Regidoria de Joventut ofereix durant aquest pròxim període estival, per a les persones joves de la ciutat de València de 12 a 30 anys, una gran varietat d'activitats impartides amb metodologies innovadores, sota criteris d'oci educatiu i adaptades als diferents grups d'edat en cada cas. L'objectiu de totes aquestes activitats és distraure, acompanyar i ajudar les persones joves  a millorar les seues habilitats i destreses en diferents matèries que puguen ser del seu interés.

Les persones menors de 18 anys hauran de portar emplenada la corresponent autorització per part de qui ostente la pàtria potestat, tutela o guarda legal. Sense l'autorització no podran realitzar l'activitat.

Les places s'assignaran per ordre d'inscripció, excepte en el cas de Estiu Urbà que es realitzarà mitjançant sorteig.  En aquest cas, el període d'inscripció és des del dia 25 de maig a les 9.00h fins al 31 de maig a les 23.00h i el sorteig es realitzarà el dia 1 de juny a les 14.00h. 

Enllaç a les activitats de ESTIU URBÁ.La inscripció per a la resta d'activitats programades s'obrirà el dia 5 de juny a les 9.00h. i romandrà oberta fins al dia que finalitze l'activitat, excepte excepcions com a Campaments i Multiaventura.

Consulta ací tota la informació de ESTIU JOVE 2023.