S'està cercant, espereu....

Estàs en: Agenda de la ciutat

Agenda de la ciudad | Ajuntament de València - València

Dilluns

11

Desembre

Cerca avançada

Tornar

23a Edició de la desfilada de gossos abandonats

BIOPARC VALÈNCIA

cartell 23 desfilada gossos abandonats

DATA: 17 de des. 2023 -
HORARI: Diumenge a les 12:00 hores
PREU: Gratuït
LLOC: Plaça d'accés al Bioparc

La tradicional Desfilada de Nadal per a adoptar gossos abandonats de A.U.P.A. i Fundació BIOPARC serà el diumenge 17 de desembre
 
La plaça d'accés del parc valencià s'omplirà de nou d'il·lusió i d'amor pels animals en la 23a edició de la Desfilada de Gossos organitzat per la protectora Adopta Un Perro Abandonado (A.U.P.A.) i la Fundació BIOPARC. Cada dia les es recullen prop de 500 gossos a Espanya, per la qual cosa continuen sent imprescindibles estos esdeveniments solidaris com el que se celebrarà el diumenge 17 de desembre a les 12 del migdia i que s'ha convertit en la veu del compromís amb el benestar animal per Nadal per a recordar que les mascotes “no són un joguet”.

Segons l'últim informe de la Fundació Affinity 170.000 gossos van ser recollits a Espanya per les protectores, amb l'esgarrifós resultat de prop de 500 animals cada dia. En este sentit, estes Desfilades de gossos tenen com a principal objectiu denunciar el maltractament i l'abandó com un acte d'extrema crueltat, així com potenciar l'adopció de gossos com la millor i més solidària opció quan volem incorporar-los a les nostres vides. Com ja és una tradició, la Desfilada d'hivern se celebra uns dies abans del Nadal, ja que és imprescindible recordar en estes dates en les quals els obsequis són una part central de les nostres festes que en cap cas poden regalar-se animals com si foren un joguet o un simple objecte que es pot retornar. Totes les mascotes requereixen d'un compromís i són una enorme responsabilitat perquè tenim el deure de garantir el seu màxim benestar durant tota la seua vida.

En el característic ambient d'afecte pels animals d'esta “passarel·la canina” tindrem l'oportunitat de conéixer les històries i particularitats de molts gossos, cadascun diferent, però amb un anhel comú: trobar una família. Entre ells, dos “abuelets” que han patit l'atrocitat de ser abandonats en l'etapa de la vida en la qual tots som més vulnerables i necessitem més ajuda i afecte. Lobo, un “senyor” mestís de pastor alemany de 9 anys que va ser rescatat quan l'havien deixat a la seua sort en la muntanya lligat a un arbre; o Pina que amb 7 anys està desitjosa d'aportar tota la tranquil·litat i companyia.

Més informació