S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

El Palau de la Música inicia la venda de nous abonaments anuals i dels cicles reduïts per a la temporada 2023/2024

• Orquestra de València al Palau de la Música. Foto Live Music Valencia

21/09/2023

  • La venda començarà el pròxim cap de setmana, amb la novetat que es podran realitzar els pagaments en dos quadrimestres
  • La nova temporada consta de 44 concerts, des del 18 d'octubre al 14 de juny
  • El 26 i 27 de setembre es podrà adquirir l'abonament del Cicle OV

El Palau de la Música inicia este cap de setmana (dissabte 23 i diumenge 24 de setembre), la venda dels nous abonaments anuals per a la temporada 2023/24. I a partir del pròxim dimarts, dia 26, es podran renovar i comprar els abonaments dels cicles reduïts. Així ho ha anunciat el director del Palau, Vicente Llimerà, qui ha animat la ciutadania a “vindre a escoltar de nou grans solistes i agrupacions en la magnífica Sala Iturbi, que té una acústica única”.

La temporada 2023/2024 del Palau de la Música de València consta de 44 concerts, que començaran el 18 pròxim d'octubre i conclouran el 14 de juny. Una temporada que, ha afirmat Llimerá, “oferix una mescla variada de música clàssica, incloent-hi òpera i música simfònic-coral i que presenta destacats solistes i veus, com Sokolov, Giltburg i Joyce DiDonato, entre altres, que interpretaran obres de Richard Strauss, Haydn, Orff, Mozart, Handel, i Bach, interpretades per l'Orquestra de València, Pygmalion, The English Concert, i altres formacions valencianes, com l'Orquestra de la Comunitat Valenciana”.

Els preus dels abonaments anuals, que porten un descompte aplicat sobre la compra d'entrades soltes, seran: 948,00 euros, en el cas de l'abonament A (Amfiteatre i Butaca); 711,00 euros l'abonament B (Tribunes); i 474 euros el C (Fons). Com a novetat, enguany s'oferix la possibilitat de realitzar el pagament en dos quadrimestres: primer pagament al setembre de 2023, i el segon, a finals de gener de 2024. Juntament amb la compra de l'abonament, també es podran adquirir les localitats per als concerts extraordinaris.

Així mateix, el 26 i 27 de setembre, el públic interessat podrà adquirir també el seu abonament del Cicle OV, que inclou deu concerts de l'Orquestra de València. I el 28 i 29 de setembre es podran comprar nous abonaments per a resta dels cicles reduïts: els titulats “Veu”, amb 10 concerts amb l'Orquestra de València, Pygmalion, English Concert i Orquestra Barroca de Friburg; “Piano”, amb 10 concerts a càrrec de pianistes amb l'OV, més Sokolov, Giltburg i De Solaun; i “Ed Música te Anima” amb 8 concerts en els quals figuren l'òpera i els diversos oratoris de la programació. Finalment, el termini de venda de localitats soltes serà el 3 d'octubre.

Òpera en versió concert

En la programació d'abonament, el públic podrà tornar a gaudir d'una brillant programació de l'Orquestra de València que es mesurarà a orquestres internacionals com la Philharmonia Orchestra, Filarmónica Checa, Rundfunk Simfonieorchester Berlin, la Orquesta Nacional de Francia, la Mahler Chamber OrchestraThe Hallé o la Deutschekammerphilarmonie Bremen, entre altres formacions. Així mateix, actuaran també al Palau directors com Alexander Liebreich, Vladimir Jurowski, John Eliot Gardiner, Daniele Gatti, Kahchun Wong, Semyon Bychkov, Ariane Matiakh, Anna Rakitina, Andrés Orozco-Estrada, Paavo Jarvi, James Gaffigan, Harry Bicket o Cristian Măcelaru.

Quant als solistes confirmats, estan els noms de Grigory Sokolov, Boris Giltburg, Javier Perianes, Josu de Solaun, Leónidas Kavacos, Jan Lisiecki, Jean-Guihen Queyras, Alexandre Kantorow, Pablo Ferrández, Frank Peter Zimmermann, Isabelle Faust María Dueñas, Antoine Tamestit o Allisa Weilerstein i veus com Joyce DiDonato, Lisa Lindstrom, Michael Nagy o Philippe Jaroussky, entre altres.

Es tracta d'una programació en la qual torna l'òpera en versió concerte i la música simfònic-coral amb l'Orquestra de València, que interpretarà l'òpera “Salomé” de Richard Strauss, “La creació” d'Haydn amb el Chor des Bayerischen Rudfunfks, i el “Carmina Burana” d'Orff, amb l'Orfeón Pamplonés. Per la seua banda, Pygmalion oferirà el “Rèquiem” de Mozart; mentre que The English Concert i la Freiburger Barockorchester interpretaran respectivament els oratoris “El Messies” d'Handel i “La passió segons Sant Mateu” de Bach. La programació es completa amb formacions valencianes com l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, la Capella de Ministrers i Harmonia del Parnàs.

Més informació en: www.palauvalencia.com