S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament inicia la urbanització del voltant del poliesportiu de Nou Moles

• Les obres afectaran els carrers Luis Lamarca, Castillo de Benisanó i carrer Torres

19/11/2023

  • Les obres afectaran els carrers LuisLamarca, Castillo de Benisanó i carrer Torres, en una actuació que es desenvoluparà durant 3 mesos
  • El regidor Juan Giner assegura: “Acabarem unes obres que han ocasionat molts problemes i inconvenients als veïns i que s'han retardat durant molts anys de manera incomprensible”

L'Ajuntament de València iniciarà esta setmana les obres d'urbanització de l'entorn del poliesportiu Nou Moles de manera que comença l'última fase que portarà a la finalització d'un projecte “que ha acumulat nombrosos retards”.

En opinió del regidor d'Urbanisme, Juan Giner, “es tracta d'una obra que no destaca pel seu gran pressupost, però sí que resol finalment els problemes que durant molts anys, massa, han patit els veïns del barri que han vist com incomprensiblement s'allargaven unes obres i es multiplicaven les molèsties”.

“Amb esta obra -ha continuat Juan Giner- que es desenvoluparà durant els pròxims 3 mesos, entrem ja en la fase final, en els últims passos que ens permetrà finalment la reobertura d'un complex esportiu tan necessari i demandat per tots els veïns de la zona”.

Amb una inversió de 262.000 €, la urbanització, que afectarà els carrers Luis Lamarca, Castillo de Benisanó i al carrer Torres, contempla, d'una banda, la renovació de totes les voreres, la qual cosa suposarà reposar una superfície de 1.270 m² de rajoles, i d'altra banda, en la intervenció es renovarà tota la superfície de la calçada que envolta l'entorn del Poliesportiu amb l'asfaltatge de 2.600 m².

“Els nostres barris necessiten solucions ràpides i concretes. Hem de passar pàgina d'una època dominada per la lentitud, els projectes irresponsables i centrem els esforços per respondre a les demandes que els veïns ens plantegen dia a dia”, ha conclòs Giner.

Recursos multimèdia

Juan Giner