Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Convocades les subvencions municipals per a la programació i projectes culturals

Podran participar les entitats, institucions i associacions culturals no festives

• Un rodatge al parc natural de l'Albufera

02/03/2022

El Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV) publica hui la convocatòria de subvencions municipals per a les entitats, institucions i associacions de la ciutat de València que desenvolupen programacions i projectes culturals de forma periòdica. L’import màxim global de les subvencions ascendeix a 150.000 euros.

 

Es subvencionaran festivals culturals no relacionats amb el teatre, el circ i la dansa, certàmens, jornades i concursos multidisciplinars, audiovisuals sobre la ciutat de València, trobades de caràcter artístic, projectes editorials i programacions culturals estables, entre d’altres activitats. Queden expressament excloses les arts escèniques, les festes populars i religioses, les pràctiques esportives, les activitats educatives de caràcter acadèmic i els projectes de conscienciació mediambiental o sanitària, que ja es troben incloses en altres convocatòries.

El termini de presentació de sol·licituds comença hui, 2 de març, i finalitzarà el 12 d’abril. Els tràmits poden realitzar-se als registres presencials de l’Ajuntament de València o per via telemàtica mitjançant la seu electrònica municipal. Podeu consultar les bases de la convocatòria i descarregar els impresos en la seu electrònica: https://bit.ly/3tlyAbt.