S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament convida el veïnat dels barris d'Aiora i Favara a reorientar els usos dels seus centres cívics

Elisa Valía: “La participació permet crear espais que s'adeqüen a les expectatives i necessitats de la comunitat d'usuaris”

• Cartell de la convocatòria de Favara

25/03/2023

La Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal convida el veïnat del barri d'Aiora, al districte de Camins al Grau, i del barri de Favara, al districte de Patraix, per a reorientar els usos dels seus centres cívics. Elisa Valía, regidora de Participació Ciutadana, ha recordat que “els centres oferiran espais per a la trobada i el treball col·lectiu de les associacions del territori, així com serveis orientats al desenvolupament cultural, social i comunitari dels barris”.
 

“Estos equipaments de proximitat estan dirigits a facilitar espais per al foment de la participació i la convivència en els barris i a promoure la vida social i comunitària des d'una perspectiva intergeneracional”, ha destacat Valía. La regidora ha convidat el veïnat a expressar-se perquè “estos processos de participació fomenten el disseny conjunt dels equipaments públics i la creació d'espais de diàleg on l'administració, les entitats, els col·lectius i tota la ciutadania col·laboren i cooperen per a crear espais que s'adeqüen a les expectatives i necessitats de la comunitat d'usuaris de referència i el barri”.

La presentació del procés d'atenció al veïnat s'ha desenvolupat ja al barri d'Aiora, a la plaça de Francisco Javier Goerlich. La iniciativa per a definir l'espai en el barri de Favara serà el 1 de abril al carrer de Josep de Saragossa, a l'altura del número 23, i a partir de les 11.30 hores.

Els processos continuaran amb altres accions, com són el mapatge dels recursos del territori, la identificació dels agents clau, així com la realització d'entrevistes individuals i grupals a diferents agents socials i tallers de participació per a recollir les necessitats i les propostes de les entitats i el veïnat dels barris. A més, el procés servirà per a fer un acompanyament fins a la pròxima activació dels equipaments.