Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Finalitzen les obres de renovació de paviment i asfaltat de diferents barris de la ciutat

Pilar Bernabé ha visitat actuacions “que milloren les condicions de vida del veïnat del Pla del Real i de Benimaclet”

• Treballs al Pla del Real

13/09/2021

L'Ajuntament ha conclòs les obres de renovació de paviment del carrer de Cavanilles, una obra que s'emmarca en un conjunt de treballs de conservació i manteniment de diverses voreres dels carrers de València. “En total este projecte contempla actuacions sobre, aproximadament, 5.200 m²”, ha recordat la regidora Pilar Bernabé, que ha visitat, en representació de la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, “intervencions que han millorat les condicions de vida del veïnat del Pla del Real i Benimaclet”.

 

En paraules de Pilar Bernabé, “amb esta actuació, que contempla les obres del carril bici que ha millorat els accessos de la zona cap al centre, l'Ajuntament ha canviat el paviment de tota la vorera des del club de tennis fins al riu amb una inversió de quasi mig milió d'euros”. “A més dels paviments també s'han finalitzat la renovació de diversos trams d'asfaltat, que milloren el trànsit rodat i la seguretat viària en el marc d'una iniciativa de renovació de carrers que per la seua alta freqüència d'ocupació necessiten ser renovades per a una millor seguretat i comoditat de tots els usuaris, vehicles de mobilitat i vianants”.

Pilar Benabé ha recordat que este projecte se centra en les voreres que davant el desgast del seu ús pel pas del temps requereixen tasques de conservació i manteniment i que anteriorment han sigut objecte de xicotetes reparacions amb canvis en el paviment. “A més de renovar-se per a una major homogeneïtat, s'han adaptat als criteris d'accessibilitat que estableix la normativa realitzant els rebaixes necessaris per als vianants”.

Altres vies en les quals també s'han dut a terme aquests treball són el carrer de General Elio, el bulevard de Blasco Ibáñez; el carrer Sant Ignasi de Loyola; i la plaça de la Legió Espanyola i adjacents.

Els trams del carrer de Sant Vicent Màrtir i el carrer Hospital finalitzaran la seua renovació esta mateixa setmana. La resta d'intervencions com les del barri de Arrancapins o Ciutat Vella, es finalitzaran abans del mes pròxim. En total s'actua aproximadament sobre 5.200 m².

Tots els trams proposats del projecte d'asfaltat ja han sigut renovats i alguns són: el carrer de la Pau (carril bus), la plaça d'Alfons el Magnànim entre el carrer de Pintor Sorolla i el Palau de Justícia, l'Avinguda de Catalunya en la seua incorporació a l'Avinguda dels Tarongers, i l'avinguda de les Corts Valencianes cap a Avinguda General Avilés. També s'han renovat completament alguns carrers com el carrer dels Poetes Anònims en Benimaclet, a Natzaret el carrer Castell de Pop, i en Extramurs el carrer Jesús i Maria i el carrer del poeta Alberola.

Recursos multimèdia

Pilar Bernabé