S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La Junta de Govern Local aprova el projecte per millorar l'accessibilitat i renovar diversos carrers a Benimàmet i Beniferri

Sandra Gómez destaca que el projecte s'executarà en un termini de tres mesos

• Vista aèria de la zona afectada

10/09/2022

La Junta de Govern Local ha aprovat el projecte que defineix les obres necessàries de rehabilitació de calçada, pacificació de trànsit i millora de l'accessibilitat a Benimàmet i Beniferri. “Amb este projecte, els veïns i veïnes dels dos pobles veuen acomplides les seues reivindicacions i prompte podran gaudir de carrers més accessibles, còmodes i segurs”, ha declarat la vicealcaldessa i responsable de l'àrea d'Urbanisme, Sandra Gómez.

 

El projecte, que té un pressupost de 434.964,17 euros finançats íntegrament per la Diputació, s'executarà en un termini de tres mesos i reuneix un total de vint-i-sis actuacions.

En primer lloc, a causa del deteriorament causat pel pas del temps, el projecte inclou el reasfaltat i la rehabilitació de calçades de diversos carrers. Afectarà diversos trams dels carrers Campament, Silla, Doctor Soriano Benlloch, Crisòstom Martínez i Elies Tormo.

Amb la finalitat de reduir la velocitat del trànsit rodat, el projecte ha optat per generar una sèrie d'accions per pacificar el trànsit. Així, s’incorporen un total de sis passos de vianants sobreelevats i sis xicotetes elevacions en la calçada per obligar a reduir la velocitat en diferents ubicacions. Pel que fa a la millora de l'accessibilitat i adherència, s’hi preveu l'adaptació d'algunes rebaixaments existents perquè complisquen amb la normativa d'accessibilitat.

Les accions incloses en este projecte es sumen a altres actuacions executades recentment, com les obres de millora de l'accessibilitat en voreres i passos de vianants que van finalitzar el mes de juliol passat a Benimàmet. Un projecte que naix de la iniciativa dels veïns i veïnes a través dels pressupostos participatius Decidim i que va ser una de les propostes més votades en el districte dels Poblats de l’Oest. En total, s’ha intervingut en trenta passos de vianants i s’han invertit 166.317,33 d'euros.