S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València registra la major inversió autoritzada de la seua història a 31 de juliol, amb 154 milions d’euros

El regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, destaca “l'alt volum d'inversions autoritzades que està ajudant a reactivar l'economia”

• Plaça del Ajuntament

03/08/2022

L'Ajuntament de València ha autoritzat a 31 de juliol un total de 154,2 milions d'euros, una quantitat rècord a hores d'ara de l'any i que suposa més del 45,7% del pressupost municipal per a l'any 2022 que ascendix a 337,4 milions d'euros. El regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, ha destacat que este volum d'inversions autoritzades, és a dir, l'execució de les quals ja està compromesa, representa “pràcticament el total de les inversions pressupostades a València per a tot l'any en 2013”.

 

“El mes de juliol ja hem aconseguit pràcticament la mateixa xifra d'inversions que el govern del PP va pressupostar, per exemple, per a tot l'any 2013. Estem parlant d'una xifra rècord d'inversions en uns pressupostos expansius, que han superat els 1.000 milions d'euros i que ens estan servint per a reactivar l'economia de la ciutat com demostren les xifres rècord d'ocupació i d'inversions”, ha manifestat Sanjuán.

Les dades revelen també que les inversions autoritzades a juliol de 2022 augmenten un 40,44% respecte a la xifra registrada l'any anterior i que va superar, per primera vegada, els 100 milions d'euros (109,8 milions). En la mateixa línia es troba l'apartat d'inversions adjudicades, que ha aconseguit els 123,9 milions d'euros, un 36,7% del total del pressupost. La xifra d'inversions adjudicades també ha augmentat enguany un 30,1% respecte a les registrades en el mateix període de l'any anterior, quan es van aconseguir els 95,2 milions d'euros.

Quant a les obligacions reconegudes al juliol, s'ha aconseguit fins als 55,8 milions d'euros, 25 milions més dels que es van registrar en el mateix període de l'any anterior.

Sanjuán ha destacat, a més, que l'elevat volum d'inversions pressupostades per l'Ajuntament de València és major, per primera vegada, que el deute total del consistori “gràcies a la bona gestió que ha realitzat este govern, que ha aconseguit rebaixar-la dels 1.000 milions que va aconseguir el govern del Partit Popular a poc més de 250 milions en què s'establirà quan tanquem l'exercici”.