Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València injecta més de 28,6 milions d'euros del Pla Resistir en el teixit econòmic local

Bernabé: “Hem accelerat el pagament de les ajudes perquè era fonamental donar oxigen als sectors productius més afectats per la pandèmia”

• La nova convocatòria d'ajudes està destinada a sectors com el turisme, la restauració i l'oci nocturn.

20/11/2021

La junta de Govern Local de l'Ajuntament de València ha aprovat el pagament de 4,4 milions d'euros de la setena convocatòria de les ajudes del Pla Resistir. En concret, es tracta de la convocatòria “Complements”, dirigida als sectors més afectats per la pandèmia com la restauració, el turisme i l'oci nocturn. Amb este últim pagament, el consistori ha abonat fins hui un total de 28.592.899,75 euros a xicotetes i mitjanes empreses i autònoms de la ciutat per a ajudar-los a superar els problemes econòmics derivats de la pandèmia.

 

La regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha explicat que amb esta última convocatòria s'ha esgotat el pressupost previst per al total del Pla Resistir que ha beneficiat a 13.000 persones autònomes, comerços i pimes. “Des del consistori hem gestionat estes ajudes amb total celeritat perquè sabíem que la rapidesa era fonamental per a donar aqueix baló d'oxigen tan necessari als sectors productius més afectats per la crisi derivada de la pandèmia”, ha indicat l'edil.

“La nostra intenció des del primer moment ha sigut ajudar a autònoms, comerços i micro pimes en estos moments de recessió causada per la pandèmia. Per això, llancem simultàniament diverses convocatòries de subvencions per a arribar més de pressa als diferents sectors econòmics. Estem pagant a autònoms i micro pimes en un temps rècord des de la presentació de la sol·licitud (10 dies)”, ha reivindicat Bernabé.

En total, són set les convocatòries que ha aprovat l'Ajuntament de València per a concedir ajudes a persones autònomes i microempreses de fins a 10 persones treballadores: Parèntesi, Sectors Tradicionals Valencians, Sector del Taxi, Sector Cultural, Sector de Cerimònies i Celebracions, Sectors econòmics de Ciutat Vella i Complements.

“En 2021 l'Ajuntament de València ha injectat 35 milions d'euros a pimes, comerços i autònoms on més de 15.000 pimes i autònoms s'han vist beneficiat”, ha finalitzat Bernabé.