S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Els pagaments per Bizum aconseguixen ja el 7,8% del total d'operacions a l'Ajuntament en dos setmanes

Borja Sanjuán: “La implantació d'eines com Bizum ens permet avançar a normalitzar la relació dels ciutadans amb el seu consistori”

• Pròximament s'habilitarà també este procediment per a pagar les multes

04/01/2023

El pagament dels tributs municipals i altres liquidacions a l'Ajuntament de València a través de Bizum supera ja el 7,8% del total de les operacions registrades en el consistori des de la posada en marxa del servici el passat 19 de desembre. Així ho ha explicat el regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, qui ha destacat la bona acollida d'esta eina per al mòbil, que té com a objectiu fer més fàcil el pagament d'impostos i taxes per part dels contribuents. “Fa molt poques setmanes que vam habilitar l'opció perquè els veïns i veïnes de la ciutat de València pogueren pagar els seus tributs i altres liquidacions a l'Ajuntament a través de Bizum i la veritat és que està funcionant molt bé. Ja són quasi el 8% de les persones que paguen a l'Ajuntament els qui ho fan a través d'esta eina”, ha manifestat Sanjuán.
 

Segons les dades d'Hisenda, de les 1.850 operacions de pagament que s'han registrat en el consistori des de la posada en marxa del sistema fa 14 dies, el 7,8% es va realitzar a través de la nova eina de Bizum enfront de la resta de sistemes habilitats. Quant a l'import, la nova modalitat de pagament a través del mòbil ja acumula un total de 20.983 euros enfront del total de 357.641 euros recaptats, la qual cosa representa el 5,9%.

Sanjuán ha manifestat que amb la posada en marxa d'este sistema “avancem a normalitzar la relació dels ciutadans i les ciutadanes amb el seu consistori. Perquè al final es tracta de donar facilitats, de posar-li a la gent les coses el més senzill possible i la implantació d'esta eina en els tributs de la ciutat de València està sent tot un èxit”.

De moment, l'opció de pagament per Bizum a través del mòbil està habilitada per als impostos, taxes i diferents tributs, però està prevista la seua activació pròximament per a l'abonament de multes.