S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Catalá: “Volem que València siga la capital del talent, de la innovació i del progrés”

• Catalá ha felicitat les empreses premiades i les ha animades a continuar “arriscant i innovant"

21/09/2023

  • Durant la seua intervenció en la Nit de l'Economia Valenciana
  • “És necessària la implicació lleial de totes les administracions per a desbloquejar projectes importants, perquè València progresse, com són l'ampliació del Port i el soterrament de les vies de Serrería, projectes necessaris per al nostre desenvolupament”
  • L'alcaldessa ha assegurat que l'Ajuntament de València “va amb pas ferm i decidit, aposta per les empreses i per la col·laboració públic-privada, la seguretat jurídica i un marc fiscal atractiu”
  • Catalá ha felicitat les empreses premiades i els ha animat a continuar “arriscant, innovant i barallant, perquè són el millor exemple del potencial d'esta terra i d'on vol anar esta ciutat”

L'alcaldessa de València, María José Catalá, ha destacat que “volem que València siga la capital del talent, de la innovació i del progrés i, per a això, necessitem una activitat empresarial forta que tinga com a aliat les administracions públiques”.

“Hem de fugir del soroll i d'escenaris estridents. Per això, els poders públics tenim l'obligació de generar el marc de confiança i de seguretat necessari perquè els empresaris creuen ocupació de qualitat, i que els ciutadans puguen desenvolupar el seu projecte de vida”, ha afegit.

María José Catalá ha intervingut en la Nit de l'Economia Valenciana, que ha presidit SM el rei Felip, i en la qual també han pres part el president de la Generalitat, Carlos Mazón, i el president de la Cambra de Comerç, José Vicente Morata.

Durant la seua intervenció, l'alcaldessa ha agraït al rei Felip VI la seua visita a la ciutat i li ha recordat que “València és la vostra casa. Gràcies per secundar amb la vostra presència la nostra economia perquè és la Corona i la Sa Majestat un dels actius més importants que té el nostre país, ja que genera confiança, serenitat, oferix seguretat i contribuix a la prosperitat econòmica”.

Així mateix, ha recordat que l'Ajuntament de València “va amb pas ferm i decidit, aposta per les empreses i per la col·laboració públic-privada, la seguretat jurídica i un marc fiscal atractiu”.

També ha felicitat les empreses premiades durant la Nit de l'Economia Valenciana i els ha animat “a continuar arriscant, innovant i barallant perquè són el millor exemple del potencial d'esta terra i d'on vol anar esta ciutat”.

Finalment, ha recordat que és necessària la implicació lleial de totes les administracions per a desbloquejar projectes importants “perquè València progresse, com són l'ampliació del Port i el soterrament de les vies de Serrería, projectes necessaris per al nostre desenvolupament”.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr