S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament licita la remodelació de la zona de jocs infantils del jardí Senent Ibáñez en Massarrojos

El vicealcalde Sergi Campillo recorda que el projecte ve d’una proposta de pressupostos participatius amb una inversió que supera els 106.000 euros

• Figuració de la remodelació que es durà a terme

06/09/2022

L'Ajuntament de València ha licitat la remodelació de la zona de jocs infantils del jardí Senent Ibáñez en Massarrojos, una intervenció que com ha explicat el vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, «serà tota una referència per als Pobles del Nord i el conjunt de la ciutat pel seu caràcter inclusiu i adaptat a totes les capacitats». El projecte prové d'una proposta de pressupostos participatius i supera els 106.000 euros d'inversió municipal.

 

Esta nova zona de jocs infantils està molt prop del col·legi públic i serà totalment remodelada «després de més de 20 anys». «Serà una referència per als xiquets i xiquetes d'este poble del nord de la ciutat pel seu caràcter inclusiu i adaptat a totes les capacitats», segons ha assenyalat el vicealcalde, Sergi Campillo.

Com ha recordat el també regidor d'Ecologia Urbana, esta nova instal·lació es construirà d'acord amb les propostes que va fer l'associació veïnal i l'alcalde pedani, Carles Verdeguer: «Esta remodelació va ser proposada pels veïns i veïnes del poble en els pressupostos participatius. L'actuació de millora de l'espai es farà mitjançant la substitució dels jocs actuals per un nou disseny integrador que permet el seu ús a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional».

El nou espai de jocs infantils comptarà amb elements inclusius com un túnel o una cistella redona. A més a més, es posen també taules de pícnic i es renova tot el mobiliari. Tot l'espai vetla per l'ús universal de les instal·lacions, i en esta nova zona de jocs tots els xiquets i xiquetes podran jugar, siga quina siga la seua condició, una de les principals línies d'actuació de la regidoria d'Ecologia Urbana.

El parc en el qual s'escometrà l'actuació està situat davant de l'escola pública de primària de Massarrojos. «Després de més de vint anys des de la seua construcció, es feia necessària una reforma i actualització», ha indicat l'edil.

La remodelació perseguix «l'esperit» que va demanar el veïnat que les instal·lacions foren per a totes les franges d'edat i que ocupara més espai del que té actualment. «Sense dubte serà tota una referència en els Pobles del Nord i en general en València», ha assegurat Sergi Campillo, que ha detallat que el pressupost per a dur endavant l'obra serà de 106.278,87 euros.

Recursos multimèdia

Sergi Campillo