S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament subvenciona a Correcaminos amb 164.000 € per a organitzar la Volta a Peu i la Marató Trinidad Alfonso

• La 43a edició de la Marató València Trinidad Alfonso es disputarà el pròxim 3 de desembre.

22/09/2023

  • La Junta de Govern Local firma un conveni amb la veterana entitat i destaca la gran repercussió social i esportiva de les dos proves atlètiques

La Junta de Govern Local ha aprovat este divendres, 22 de setembre, la firma del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de València i la Societat Esportiva Correcaminos per a l'organització de la Volta a Peu València, celebrada el 21 de maig de 2023, i de la 43a edició de la Marató València Trinidad Alfonso, que es disputarà el pròxim 3 de desembre a la ciutat. El veterà club esportiu, fundat en 1979 i pioner en la promoció de l'atletisme popular, rebrà per això una subvenció de 164.000 euros.

L'òrgan col·legiat municipal ha tingut en compte “la dimensió, estructura, naturalesa i repercussió” de les dos proves atlètiques, a més de la seua “repercussió social i esportiva”, per a atorgar l'ajuda a Correcaminos de manera directa i nominativa, d'acord amb la legislació vigent en matèria de subvencions.

La Volta a Peu València, organitzada per Correcaminos i patrocinada per l'Ajuntament de València, ha celebrat enguany la 67a edició i és considerada com la prova atlètica degana de la ciutat. Es tracta d'un esdeveniment esportiu i social, ja que està obert tant a la participació de corredors com a la de persones de totes les edats, en un circuit de 6.200 metres. D’altra banda, la Marató València Trinidad Alfonso va generar en la seua edició de l'any passat una despesa turística de 27 milions d'euros, segons l'informe d'impacte econòmic elaborat per l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE) de la Generalitat.