S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament convoca subvencions per valor d’un milió d’euros per als projectes de la Missió Climàtica València 2030

La Junta de Govern nomena el tribunal de les oposicions per a 77 noves places de policia local

• La convocatòria de subvencions s'ha de publicar al BOPV

24/02/2023

L’Ajuntament de València ha aprovat la convocatòria de subvencions per al desenvolupament de projectes d’innovació orientats a la Missió Climàtica València 2030. Estes iniciatives han de contribuir a consolidar la innovació social i urbana, ampliar idees i innovacions, resoldre els grans reptes de les ciutats, generar valor públic i redundar en el benestar col·lectiu de la ciutadania. El vicealcalde i portaveu municipal, Sergi Campillo, qui ha comparegut en finalitzar la Junta de Govern acompanyat del regidor Borja Sanjuán, ha explicat que se subvencionaran “accions amb una perspectiva holística orientades a combatre el canvi climàtic i per a la realització d’idees, productes, servicis i iniciatives innovadores procedents de qualsevol àmbit, sector, activitat, font de coneixement o tecnologia”.
 

El vicealcalde ha afirmat que els projectes “han d’aportar una solució nova per al mercat i la societat i han de poder demostrar el seu impacte en la Missió Climàtica 2030 i en la millora de la vida de les persones a la ciutat de València”.

El termini de presentació de les sol·licituds serà d’un mes a comptar des de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV). Les subvencions estan dotades amb un milió d’euros i corresponen a l’exercici 2023.

77 noves places en la Policia Local

D’altra banda, la Junta de Govern ha designat hui també el tribunal de les oposicions per proveir en propietat 77 noves places d’agent de la Policia Local. Es tracta de places derivades de les ofertes d’ocupació pública corresponents a 2020 i 2021 i, en breu, s’espera que s’hi publique el llistat provisional de persones admeses.

Sergi Campillo ha recordat que, amb esta nova convocatòria, el govern municipal ha convocat “499 places en el cos de la Policia Local, de les quals 394 són agents”. Segons el vicealcalde, “heretàrem del Partit Popular una plantilla minvada i envellida davant la nul·la convocatòria de places durant els últims anys 10 anys de govern popular”. En l’actualitat, la plantilla de la Policia Local de València té 1.564 policies.

Recursos multimèdia

Sergi Campillo