S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament tancarà l'Hemicicle durant 4 mesos per a reparar les filtracions de les claraboies de la coberta

• L'Hemicicle municipal de l'Ajuntament de València

22/09/2023

  • L'actuació servirà per a eliminar les goteres en el Saló de Plens de l'Ajuntament alhora que s'afermarà la vidriera
  • Els plens es traslladaran a la Diputació de València per les obres de reparació de la coberta de l'Hemicicle

L'Ajuntament de València tancarà l'Hemicicle a partir del 12 d’octubre, després de la celebració del Ple d'Honors i Distincions i de la festivitat del 9 d'Octubre, durant quatre mesos amb motiu de l'inici de les obres de restauració, rehabilitació i adequació de la Casa Consistorial i l'Escala Principal.

L'objecte d'esta actuació és eliminar les filtracions procedents de les claraboies que cobreixen l'Hemicicle i l'escalinata principal i modernitzar i millorar l'eficiència energètica de la retroil·luminació de les vidrieres que cobreixen tots dos espais.

A més, en el cas del Saló de Plens es modernitzarà i es millorarà l'il·luminació interior, es restauraran elements decoratius interiors, inclosa la vidriera, i es faran treballs de manteniment i neteja.

Les obres, la inversió dels quals ascendeix a 332.000 euros, es preveu que es prolonguen durant quatre mesos. Per a poder seguir amb el normal funcionament de l'activitat municipal durant este temps, els plens municipals se celebraran en el saló de sessions de la Diputació.