Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Demà a les 18 hores comencen les restriccions d'accés a la platja per a celebrar la Nit de Sant Joan

Es permetrà l'accés a residents i servici públic

• La PLV permetrà l'accés a residents i servici públic

22/06/2022

Les restriccions d'accés al trànsit a les diferents platges de la ciutat es realitzaran de manera progressiva des de les 18 hores, amb motiu de l'operatiu especial organitzat per l'Ajuntament de València per a la Nit de Sant Joan. No obstant això, es permetrà l'accés a residents i transport públic.

 

Els primers talls començaran a partir de les 18 hores en tots els accessos a la platja des dels carrers Dr Lluch i Cavite. Els talls els realitzarà la Policia Local, de manera progressiva, en funció de l'afluència de públic que es vaja registrant durant la vesprada. A partir de les 21 hores es realitzaran talls de trànsit en els accessos a la zona marítima des dels carrers Menorca, Eivissa, Serradora, Marí Blas de Lezo, Luís Peixó i Enginyer Fausto Elío. També es realitzarà un filtre selectiu de vehicles en l'avinguda del Port des de Serradora, així com a Menorca en direcció a l’avinguda del Port des de Joan Verdeguer.

Des dels diferents servicis municipals s'ha confeccionat un operatiu especial per a la Nit de Sant Joan, en el qual participaran 275 policies locals, 55 bombers i 20 voluntaris de Protecció Civil, així com membres d'altres servicis com el de neteja. El dispositiu de seguretat es realitzarà en coordinació amb altres cossos de seguretat com el Cos Nacional de Policia, Guàrdia Civil i Policia de la Generalitat.