S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La presència del covid en les aigües residuals experimenta un lleuger repunt

Elisa Valía: “Gràcies a la responsabilitat i a la campanya de vacunació podem encetar una nova etapa de recuperació de la normalitat”

• L’Olivereta, Ciutat Vella, Benimàmet, l’Eixample i Quatre Carreres recullen les quantitats més significatives

24/03/2022

La presència del covid-19 en les aigües residuals de la ciutat de València ha experimentat “un lleuger repunt” en les anàlisis que s'han realitzat en estes dues últimes setmanes però “gràcies a la vacunació i a la immunitat que hem aconseguit com a grup, l'impacte s’ha reduït i no es trasllada a l’àmbit sanitari o econòmic”, ha explicat la regidora del Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía.

 

L'edil ha explicat que en esta ocasió la zona amb més incidència és l’Olivereta, Ciutat Vella, Benimàmet, l’Eixample i Quatre Carreres, que es situen per damunt de la mitjana de la resta de zones de la ciutat on es prenen mostres.

Valía ha agraït als valencians i valencianes “la responsabilitat que han demostrat durant la pandèmia i que ens ha permés encetar ja una nova etapa”. La regidora ha posat en valor “l'anunci del president de la Generalitat, Ximo Puig, d’eliminació de totes les restriccions que encara estaven en vigor en hostaleria, oci, establiments, esdeveniments o festivals de música o realització d'activitats físiques, excepte la prohibició de fumar a les terrasses dels establiments públics i l'obligació de portar masquereta en interiors”.

“Gràcies a la responsabilitat i a la campanya de vacunació amb un percentatge del 93 per cent de la població immunitzada podem encetar una nova etapa de recuperació de la normalitat”, ha exposat, alhora que ha recordat que “el virus continua present i hem de mantindre la prudència”.

Recursos multimèdia

Elisa Valía