Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València reforça la col·laboració públicoprivada amb l'ecosistema emprenedor i innovador

Sanjuan: “Gràcies a esta col·laboració, continuem treballant per a consolidar a la ciutat un nou model econòmic intel·ligent”

• L'objectiu es fer de València un referent en la creació de coneixement, talent i ocupació de qualitat

11/07/2022

L'Ajuntament de València ha reforçat la col·laboració amb l'ecosistema emprenedor i innovador de la ciutat amb la signatura d'un conveni amb Startup Valencia. Amb esta eina, ha explicat el regidor de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Borja Sanjuan, “treballarem a través de la col·laboració públicoprivada per tal que València es consolide com a ciutat a l'avantguarda i hub tecnològic de referència al Mediterrani”.

 

“Gràcies a esta col·laboració continuem treballant per a consolidar a la ciutat un nou model econòmic intel·ligent, que posicione València com un referent en la creació de coneixement, talent i ocupació de qualitat, així com en el desenvolupament de tecnologia i innovació”, ha remarcat Sanjuan.

En eixa línia, el regidor ha posat en valor el treball de desenvolupat per Startup Valencia, una entitat que acaba de complir cinc anys d'activitat. “La transformació de València fins a ser hui una de les ciutats més puixants d'Europa té molt a veure amb l'impuls al seu ecosistema emprenedor. El moment valencià és est projecte col·lectiu”, ha subratllat l’edil.

“I és que –ha afegit- som la ciutat amb més startups per càpita, comptem amb entitats de referència, tenim molt talent local i un ecosistema dinàmic i unit, som punta de llança de la recuperació econòmica i la col·laboració públicoprivada està en el seu millor moment, una col·laboració que volem potenciar a través del Consell Local d'Emprenedoria i Innovació Econòmica que posarem en marxa en els pròxims mesos”, ha detallat el regidor.

Per tot això, tal com ha ressaltat l'edil, “és fonamental continuar treballant de la mà d'entitats com Startup Valencia, per tal de fer de València una ciutat a l'avantguarda de l'emprenedoria, la innovació i la tecnologia i consolidar-nos com a hub tecnològic referent a Europa”.

Així mateix, Sanjuan ha reiterat la importància de continuar secundant des de l'Ajuntament de València i València Activa esdeveniments com el Valencia Digital Summit, per al qual enguany l'Ajuntament de València multiplica per quatre la subvenció, que passa de 50.000 a 200.000 euros, i que enguany celebra la seua cinquena edició del 24 al 26 d'octubre”.

Per la seua banda, el president de Startup Valencia, Juan Luis Hortelano, ha assenyalat que "este marc de treball conjunt suposa un impuls per a l'esforç que els emprenedors valencians realitzen per a posicionar a la ciutat en el panorama innovador i tecnològic internacional. Esta col·laboració públicoprivada és important per a aconseguir una meta comuna amb criteris unificats".

Recursos multimèdia

Borja Sanjuán