S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament i la Fundació Trinidad Alfonso renoven el conveni per a donar suport a l'atletisme popular

L'acord comprèn el Circuit de Carreres Populars i la marca “València Ciutat del Running”

• El acuerdo abarca también las ocho pruebas del Circuito de Carreras Populares

15/05/2023

La Fundació Esportiva Municipal i la Fundació Trinidad Alfonso han renovat el conveni de col·laboració que mantenen des de 2016 pel qual s'articula el suport a l'atletisme popular de la ciutat. Després de la signatura del nou acord el regidor d'Esports, Javier Mateo, ha agraït el suport que la Fundació Trinidad Alfonso dispensa a l'esport a la ciutat de València.
 

Javier Mateo ha assenyalat que “es tracta d'un pas més en la col·laboració público-privada entre totes dos institucions” i ha agraït a la Fundació Trinidad Alfonso “el suport a l'esport de la nostra ciutat a través d'este acord amb la Fundació Esportiva Municipal i el seu Circuit de Carreres Populars. Sense lloc a dubte, València Ciutat del Running tal com la coneixem no seria possible sense la seua col·laboració”.

Per la seua banda, el director de la Fundació Trinidad Alfonso, Juan Miguel Gómez, ha apuntat que “per a nosaltres és important donar suport a les diferents distàncies competitives de les carreres populars i l'acord amb la Fundació Esportiva Municipal ens permet ajudar a aquells que volen iniciar-se en les proves més curtes o ràpides, per a continuar creixent fins a les distàncies de mig o marató”.

En este acord es contempla el mecenatge del XVIII Circuit de Carreres Populars Caixa Popular de la Ciutat de València, organitzat per la Fundació Esportiva Municipal i que contempla la celebració de huit proves al llarg de l'any pels diferents barris de la ciutat i en les quals participen en total més de 40.000 persones al llarg de l'any, amb una alta participació femenina.

La marca “València Ciutat del Running”, impulsada per la Fundació Trinidad Alfonso amb la col·laboració de l'Ajuntament de València, és un dels pilars de l'esport local. Als carrers de València, només durant este any 2023, se celebraran més de 40 proves d'atletisme popular.

Recursos multimèdia

Javier Mateo