S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València i la seua àrea metropolitana congelen la tarifa de l'aigua per tercer any consecutiu

La regidora Elisa Valía ha destacat les inversions “per a esmortir el cost de l'energia i mantindre els preus de l'aigua en un context d'inflació”

• Es mantenen els preus de l'any 2020

07/09/2022

“L'Entitat Metropolitana de Servicis Hidràulics (EMSHI) mantindrà congelada la tarifa de l'aigua en alta per tercer any consecutiu, així com també la ciutat de València, mantenint els preus de l'any 2020”. Així ho ha confirmat este dimecres la presidenta de l'EMSHI i regidora del Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía.

 

Tal com ha explicat Valía, “en un context d'inflació i, per tant, encariment del cost de la vida en general, les tarifes d'aigua no pujaran ni un cèntim una vegada més”. No obstant això, “i malgrat la pujada dels costos, hem sigut capaços de frenar el colp fins al punt que no ho noten les butxaques de les famílies ni l'economia de les empreses i els autònoms, gràcies a tot el treball previ realitzat”, ha argumentat la regidora.

“La planificació d'inversions estratègiques en les dos entitats, com la instal·lació de plaques solars en les potabilitzadores i en depòsits d'aigua potable, i la mirada posada en el mitjà i llarg termini, tenint clars els objectius que es volen aconseguir, ha fet possible que ara puguem compensar la inflació i esmortir l'augment del cost de l'energia i de les matèries primeres perquè no es ressenten les economies domèstiques i ni el teixit productiu”, ha continuat explicant Valía.

La regidora ha insistit que la congelació de les dos tarifes de l'aigua “és una demostració del compromís adquirit, tant amb les famílies com amb el sector empresarial de València i la seua àrea metropolitana.” “Els qui ens dediquem al servici públic tenim l'obligació de buscar les millors fórmules per a garantir el benestar de la societat en el seu conjunt. Enfront de la incertesa que ve aparellada amb l'actual panorama internacional, oferim certeses i seguretat”, ha conclòs Elisa Valía.

Recursos multimèdia

Elisa Valía