S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Joventut posa en marxa un servici d’assessorament per a joves en matèria de vivenda

• El servici comença el dia 1 d'octubre

22/09/2023

  • Cal demanar cita prèvia
  • L’atenció pot ser presencial, telefònica o virtual

La Regidoria de Joventut posa en marxa un nou servici d’atenció personalitzada en matèria d’habitatge i fiscalitat per a les persones joves de la ciutat així com tallers sobre el mateix tema. Podran sol·licitar el servici els joves de la ciutat de València amb edats compreses entre 18 i 30 anys. L’atenció personalitzada es realitzarà a l’Espai Jove València, ubicat al carrer de Campoamor, 91, i el servici començarà el pròxim 1 d’octubre.

L’atenció podrà ser presencial, telefònica o virtual i tindrà lloc dimecres de vesprada a l’Espai Jove. A més, es realitzarà un taller mensual de 2 hores també en horari de vesprada. Caldrà demanar cita prèvia per mitjà del correu infojuventud@valencia.es.

Les persones interessades podran obtindre informació i assessorament sobre servicis immobiliaris, legislació, novetats, informació i ajuda al lloguer i compra de vivenda així com referències sobre classes de contractes de lloguer, drets i obligacions de les persones llogateres, dipòsits, garanties, ajudes per entendre contractes, alta de servicis, domiciliacions, titularitats, canvis, herències i qualsevol altre dubte sobre convivència veïnal.

Per a més informació sobre el servici, podeu consultar la pàgina web https://www.joventut-valencia.es