S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Talls de trànsit este dissabte per la celebració de la 15K nocturna

L'avinguda Enginyer Manuel Soto es tallarà des de les 12 del matí per a instal·lar l'arc d'eixida i meta

• Mapa de la carrera

30/09/2022

La prova començarà a les deu de la nit en l'avinguda Enginyer Manuel Soto. Participaran 10.000 persones que realitzaran un recorregut pels espais més emblemàtics de la ciutat. Està previst que la carrera es prolongue aproximadament fins a la 1.30 de la matinada del diumenge.

 

Els talls al trànsit previs a la carrera començaran a les 12 del matí en l'avinguda Enginyer Manuel Soto, que es tallarà en tots dos sentits per a muntar l'arc d'eixida i la meta. El trànsit sentit Natzaret es desviarà per Joan Verdeguer i en sentit J.J. Dómine es desviarà per l'interior de la Marina. Els talls de cara a la carrera començaran a les 20.30 hores. Es recomana eixir o accedir a l'àrea comercial del centre de la ciutat, carrer Menorca i Antonio Ferrandis abans de les 21.00 hores.

Recorregut

Esta és la novena edició de la prova, que transcorrerà pel següent recorregut: s'inicia en l'avinguda Enginyer Manuel Soto, per a seguir per avinguda del Port, plaça Zaragoza, Albereda, Sant Pius V, Pont de Fusta, Comte de Trénor, Pintor López, plaça de Tetuan, General Tovar, carrer de la Pau, Sant Vicent Màrtir, plaça de l’Ajuntament, carrer de les Barques, Pintor Sorolla, Alfons el Magnànim, carrer Palau de Justícia, Porta de la Mar, carrer del Justícia, passeig de Ciutadella, Navarro Reverter, carrer Colón, carrer Russafa, Gran Via Marqués del Túria, avinguda Jacinto Benavente, Alcalde Reig, Professor López Piñero, pont de Montolivet, avinguda de França, carrer Menorca, avinguda Balears i Joan Verdeguer, fins a la meta en l'avinguda Enginyer Manuel Soto.

Afeccions al transport públic

Pel que respecta a l'EMT, les persones usuàries poden consultar tota la informació respecte a les afeccions en la secció d'Última Hora de la web, de l'App i en xarxes socials de la pròpia EMT.