S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Joventut llança un nou programa d'activitats multi aventura

La regidoria de Joventut posa en marxa diferents activitats gratuïtes per a realitzar esta tardor en contacte amb la natura

• Les activitats es desenvoluparan en diferents paratges de la Comunitat Valenciana

05/09/2022

Excursions per la natura, escalada, espeleologia o barranquisme formen part del programa d'oci saludable oferit per la regidoria de Joventut. Es tracta d'una àmplia selecció d'activitats grupals realitzades a l'aire lliure i que tenen lloc durant els caps de setmana, els mesos de setembre a novembre. Les activitats són gratuïtes i les inscripcions ja estan obertes.

 

L´Ajuntament de València, a través de la regidoria de Joventut, ha posat en marxa el programa “Aventura´t”, amb l'objectiu de promoure activitats en el medi natural entre les persones joves de la ciutat. Des del cap de setmana del 17 de setembre i fins al mes de novembre s'organitzen eixides per a realitzar activitats d'aventura, com descens de barrancs, tirolina, escalada, espeleologia o senderisme, en les quals es podrà gaudir de diversos paratges naturals de la Comunitat Valenciana.

Les activitats seran guiades per monitors professionals. El programa inclou diverses opcions: espeleologia en la Cova Cirà (Montán) en el paratge del Millars, prop de Montanejos; via Ferrata de Font Godalla (Enguera), en el qual es realitza un recorregut que inclou tirolina, ràpel i ponts penjants; iniciació a l'escalada (Montesa); barranquisme sec (Barranc del Tresor), en el barranc que es troba en la ruta de les coves, que partix de la població de Chulilla.

La regidora de Joventut, Maite Ibáñez, ha explicat que “un dels eixos fonamentals de la regidoria és fomentar l'oci saludable entre les persones joves; per això, hem reforçat i consolidat un programa estable d'oci saludable, format per un ampli catàleg d'activitats culturals, excursions per la naturalesa, circuits multiaventura o activitats nàutiques i esportives”. “El fet de practicar un oci saludable és garantia d'una millor qualitat de vida, ja que aporta múltiples beneficis sobre la nostra salut mental, satisfacció personal o estat d'ànim”. En este sentit, ha assegurat la regidora, “les activitats a l'aire lliure, esportives i culturals són fonamentals per a millorar el benestar mental i físic, fomentar el desenvolupament personal i generar experiències positives”.

Les activitats són totalment gratuïtes, inclosos l'esmorzar, el menjar, el desplaçament i el material tècnic. Les persones interessades a realitzar la inscripció poden fer-ho a través de la pàgina web de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de València www.joventut-valencia.es, o informar-se a través dels Centres Municipals de Joventut.

Recursos multimèdia

Maite Ibáñez