18/02/2019 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Mira la mascletà des del balcó de l'AjuntamentL'Ajuntament de València desitja que tots els ciutadans i ciutadanes del municipi opten a poder vore una mascletà des del balcó municipal. Per això, obri un any més un termini per a que totes aquelles persones interessades puguen apuntar-se i participar en el sorteig que els donarà la possibilitat de vore una mascletà des del singular espai del balcó de la casa consistorial.

Condicions del sorteig.

1.- Es generarà una base de dades amb totes les persones inscrites al sorteig.

2.- El sorteig es realitzarà entre totes les persones majors d'edat empadronades en la ciutat de València que s'hagen inscrit prèviament.

3.- El premi consistix en 2 invitacions per a vore la mascletà des de la balconada de l’Ajuntament, per a un dels dies entre l’1 i el 19 de març.

4.- Per cadascun dels dies de mascletà se sortejaran 20 invitacions, és a dir, que cada dia hi haurà 10 guanyadors (2 invitacions per agraciat).

5.- Les invitacions seran per a un dia en concret i no es podran bescanviar per invitacions per a un altre dia de mascletà. Si una persona resulta guanyadora per a un dia concret i, per un motiu qualsevol, finalment no pot assistir eixe dia, les seues dos invitacions seran atorgades a la primera persona de la llista de reserva que es generarà.

6.- Les invitacions seran personals i intransferibles i la persona premiada haurà de personar-se amb el seu DNI per recollir les invitacions durant els dies que s’habilitaran a tal efecte, en el lloc i hora que se li comunicarà via correu electrònic o telefonada.

7.- El termini d'inscripció és del 12 de febrer al 18 de febrer tots dos inclusivament.

DADES PERSONALS

Ha d'omplir el DNI/NIE o passaportLes dades facilitades per Vosté en este formulari seran tractades per l’ajuntament de València, en qualitat de responsable, per a la finalitat de sortejar invitacions dins del concurs “Mira la mascletà des del balcó de l'Ajuntament” i sobre la base del que es disposa en el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, vosté podrà exercitar els drets contemplats en la referida normativa segons s'assenyala a la Política de Privacitat publicada en la web de l’ajuntament de València


ComparteComparteix
Festes de València

Festes de València

A facebookA twitterDirectrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI