Servicios de la web

Hall
logo Ayuntamiento de Valencia

Programa d'Ajudes RE-ACTIVA, amb motiu d'adoptar mesures econòmiques per a afrontar la crisi generada pel COVID-19.

Programa de subvenció RE-ACTIVA

L'objecte de la present convocatòria és pal·liar i actuar de manera immediata, davant les conseqüències derivades de la crisi econòmica provocada pel COVID-19, i impulsar l'activitat econòmica en el terme municipal de València, atorgant liquiditat a les empreses de la ciutat per a contribuir a facilitar el compliment de les seues obligacions empresarials, manteniment de l'activitat i ocupació i esmorteir la reducció dràstica d'ingressos.

Es pretén protegir l'interés general de la ciutadania de València, donant suport a les persones autònomes, microempresa i petita empresa, per a minimitzar l'impacte crisi econòmica provocada pel COVID-19 i aconseguir que, una vegada finalitzada l'alarma sanitària, es produïsca al més prompte possible una reactivació de l'economia de la nostra ciutat, actuant directament sobre les persones físiques i jurídiques més afectades.

(20/05/2020) Llistats Provisionals (pdf 820 kb).

- Termini esmena de sol·licituds i presentació d'al·legacions: 5 dies hàbils a comptar des de l'endemà a la publicació dels llistats.

- Aportació informació compte bancari: Les persones proposades com a beneficiàries dispondràn d`un termini de 5 dies hàbils per a realitzar aquest tràmit, des del dia següent a la publicació dels llistats. Termini de sol·licitud: del dia 21/05/2020 fins al 27/05/2020.

(20/05/2020) Enllaç al tràmit en la Seu Electrònica. Subvencions RE-ACTIVA: aportació informació compte bancari.

Atenció ciutadana servici d'Emprenedoria.

NOVETATS PER A PRESENTACIÓ AJUDES RE-ACTIVA, PER A AUTÒNOMS I PIMES (Pdf 43Kb). IMPRÉS per a la presentació de les sol·licituds a través de la XARXA SARA. (31/03/2020) Enllaç al tràmit en Seu Electrònica (l'enllaç s'activarà el dia 1 d'abril a las 00.01). (27/03/2020) BASES de la convocatòria (pdf 203 kb).

MÉS INFORMACIÓ: Web Municipal València Activa.

Pot trobar este document en:

  • INFORMACIÓ PÚBLICA \ EMPRENEDORIA I SECTORS PRODUCTIUS
  • INFORMACIÓ PÚBLICA \ COVID-19

Utilitats

Publicació Oficial

  • BOP n. 62, de 31 de març de 2020.

Terminis

  • Des de: l'1 d'abril
  • Fins a: 4 de maig de 2020.

Base de dades Nacional de Subvencions
Accés a la Base de Dades Nacionals de Subvencions


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI