Servicios de la web

Hall

INFOCIUTAT

MUSEU FALLER DE VALÈNCIAÉs obligatori l'ús de màscares i el seguiment de les normes de seguretat establides per a la COVID 19.

La sala que exhibeix els ninots indultats des de 2008 fins a 2018 es troba tancada temporalment al públic per no poder garantir-se en ella la distància de seguretat recomanada per als espais públics. No obstant això és visitable el 90% de l'exposició permanent.


HORARI DE VISITA:

- De dilluns a dissabte de 10:00 a 19:00 hores (darrera entrada 18:15).
- Diumenge i festius de 10:00 a 14:00 hores (darrera entrada 13:15).
- Dies que es tanca el museu: 1 de gener, 6 de gener, 1 de maig i 25 de desembre.

Per a grups de més de 10 persones, és necessària reserva prèvia a través del correu del museu: visitesmuseufaller@valencia.es

Actualment, no es permet l'accés de grups de més de deu persones alhora. En cas de rebre la visita d'algun grup hauran d'entrar de manera escalonada seguint en tot moment les indicacions del personal del museu.


TARIFES:

ENTRADA INDIVIDUAL 2€.

TARIFA REDUÏDA 1€:
- Jubilats.
- Grups a partir de 10 persones. (Exclusivament familiars)
- Familia nombrosa.
- Carnet Jove.


ENTRADA GRATUÏTA:
- Tots els diumenges i festius l'entrada és gratuïta per a tothom.
- Grups procedents de centres educatius.
- Comissions falleres.
- Menors de 7 anys.
- Personas amb discapacitat.

- Més informació sobre TARIFES REDUÏDES (pdf 17 kb)

El Museu Faller de València disposa d'audioguies en 5 idiomes (castellà, valencià, anglés, francés i italià) a la venda al preu d'1 euro. Funcionen en el propi mòbil o tauleta i es poden consultar un nombre il·limitat de vegades en aquest dispositiu.

Encara no coneixes una festa reconeguda per la Unesco com a patrimoni cultural immaterial de la Humanitat? Doncs veuen i gaudeix coneixent la seva història i la seva evolució.

Col·lecció permanent: ninots indultats grans i infantils, cartells anunciadors de Falles, retrats de les Falleres Majors de València, recompenses i insígnies de comissions falleres.

Fullet Museu Faller

Valencià (pdf 2378 Kb) Anglés (pdf 2479 Kb) Francés (pdf 2284 Kb) Alemany (pdf 2214 Kb) Italià (pdf 2326 Kb) Japonés (pdf 14586 Kb) Xinés (pdf 643 Kb) Mes informació sobre accesibilitat


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI