Servicios de la web

Hall

Fitxa del recurs


JARDÍ DEL TURIA. Tram 10

Fotografia del centre

Puente de Aragón - Puente de las Flores


Localització

Direcció: PUENTE DE ARAGÓN-PUENTE DE LAS FLORES
Telèfon:
Autobús: 1,2,4,71,80 y 95
Metro: ALAMEDA ( 3 y 5)

Aparcament

1 plaça reservada al carrer de Sorní – Plaça d’Amèrica; 1 plaça reservada al passeig de l'Albereda – Carrer de Serrano Flores; 4 places reservades al carrer de Navarro Reverter, 17.


Accés

Disposa de 2 accessos al jardí de l’antic llit del riu, cap d'ells esta adaptat; pel fet que els accessos estan constituïts per un únic tram de rampa de longitud major de 9 m, sense àrees de replanells; 1. Plaça d’Amèrica – P. de la Mar (7%) // 2. Passeig de l'Albereda (davant quarters militars) (6%)


Circulació horitzontal

Els itineraris paral·lels a la plaça d’Amèrica i al passeig de l'Albereda tenen paviment empedrat sense desnivells a destacables. Els carrers i itineraris centrals disposen d'un paviment mixt entre terra batuda i zones empedrades. Davall el P. d'Aragó i P. de la Mar s'ubiquen zones de fonts enrasades al sòl no protegides amb risc de caiguda dels usuaris.


Zones d'oci, serveis i mobiliari

Este tram de l'antic llit del riu està destinat principalment a zona verda enjardinada. Els pilars i contraforts de P. de la Mar són utilitzats com a improvisat rocòdrom per a la pràctica d'escalada. Hi han 7 aparells de musculació junt al access 2.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI