Servicios de la web

Hall

Fitxa del recurs


L'ALMOINA

Fotografia del centre

La plaza Almoyana y alrededores fueron desde los orígenes de la ciudad sede del poder político y religioso, por lo que en este conjunto arqueológico se han encontrado restos de época romana, como sede del gobierno, unas tremas, un templo y un mercado.


Localització

Direcció: PLAZA DE L'ALMOINA, nº 4
Telèfon: 96 208 41 73
Autobús: 4,5B,6,8,9,11,16,26,28,36,70 y 71
Metro:

Aparcament

Tres places reservades a la Pl. de Sant Esteve, 1 a 100 m. de l'accés secundari.


Serveis

Disposa de 4 lavabos separats per sexes, 2 a la planta 1a i 2 a la sala d'exposicions. Porta de 80 cm. d'amplària. Zones de transferència major de 80 cm. Inodors amb barres abatibles, però sense barres fixes. Espai lliure de maniobra 1,30 m.


Accés

Accés principal no accessible. Accés secundari a 30 m. de la porta principal junt amb la maqueta amb braille de l'Almoina per rampa amb pendent del 8 %.


Sales

Recorregut de les ruïnes arqueològiques a través d'un circuit delimitat per una passarel·la amb punts informatius en braille. Una sala d'exposicions junt amb les instal·lacions del museu, des de la que s'accedix a una xicoteta sala de conferències en la planta soterrani, per mitjà d'un ascensor.


Mobilitat vertical

Edifici de dos plantes comunicades per escales i ascensor.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI