Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Les Falles: espai d’identitat i diversitat

ninot

Des de la Secció de Projectes Educatius de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de València, i en col·laboració amb la Regidoria de Cultura Festiva, vos informem de l’inici d’un projecte per a la difusió de la ciutat i la cultura fallera que porta per títol “Les Falles: espai d’identitat i diversitat”. 

El projecte que s’inicia –i que tindrà continuïtat al llarg de cursos següents– queda emmarcat dins de les propostes de la Xarxa de Ciutats Educadores a què pertany l’Ajuntament de València. En el preàmbul de la Carta de Ciutats Educadores s’assenyala com a repte “promoure l’equilibri i l’harmonia entre identitat i diversitat”. Des d’esta voluntat, és indubtable el component identitari que les Falles tenen en la nostra ciutat.  

L’objectiu és, per tant, promoure, conscienciar i participar en la festa de les Falles com a element motivador dins de l’educació del nostre alumnat. Així mateix, este projecte pretén posar en valor la Ciutat de l’Artista Faller com a motor i dinamitzador cultural i educatiu.  

Per a aconseguir este objectiu, es realitzaran diferents accions i activitats, i el primer pas és donar difusió i visibilitat al treball que ja realitza la comunitat educativa. Som conscients que són molts els centres que fan falles escolars i que en molts casos estes falles són el resultat d’un projecte de centre que ha servit per a treballar i desenvolupar múltiples competències i valors educatius. Pretenem potenciar i donar visibilitat a este treball proposant als centres escolars que ens remeten una imatge de la falla d’enguany. Esta imatge es penjarà en el web de l’Ajuntament i es difondrà a tota la comunitat educativa.  

Els centres educatius que hi vulguen participar han de remetre, abans del dimecres 15 de març, una imatge digital (fotografia) en format JPG o compatible a l’adreça de correu electrònic sccproyectosed@valencia.es en què es farà constar:  

1. En l’assumpte del correu: “Projecte: Les Falles: espai d’identitat i diversitat”, seguit del nom del centre.
2. Títol de la imatge en què s’indicarà: “2017_nom del centre educatiu_eslògan de la falla”.   Desitgem que esta proposta siga del vostre interés i esperem comptar amb la participació del centre.

logos


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI