Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Telèfon contra l'assetjament escolar Ministeri d'Educació: 900 018 018

Teléfono

Estos canals funcionaran les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.

· Les telefonades, servici de missatgeria instantània i videoconferències seran ateses per professionals de psicologia, juristes, sociòlegs i treballadors socials.
· Els canals són gratuïts.
· El telèfon no es mostrarà en la factura.
· Els usuaris amb discapacitat auditiva disposen d'un servici de missatgeria de text a través de Telegram i videoconferència pel sistema Skype.

El telèfon 900 018 018, Telegram 600 909 073 i Skype acosoescolar són una ferramenta indispensable per a la lluita contra l'assetjament escolar.

Els destinataris del servici són alumnes, pares, mares i tutors legals, professors, equips directius i personal dels centres docents i, en general, qualsevol persona que tinga coneixement de casos de maltractaments o assetjament en l'àmbit escolar, tant dins com fora del centre docent.

S'inclouen també els casos de ciberassetjament, a través d'Internet, mòbils i xarxes socials, així com l'àmbit internacional en els nostres centres en l'exterior, centres de conveni i programes internacionals. La intenció del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport és arribar a tots els menors i a tots els supòsits de maltractaments en l'àmbit escolar.

El servici serà de tipus 24-7-365.

Més informació


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI