Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

PREVENCIÓ ESCOLAR

Interrogants

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS EN PREVENCIÓ ESCOLAR

A QUI VAN DIRIGITS ESTOS PROGRAMES?

A tots els xiquets, xiquetes i jóvens que estiguen matriculats a qualsevol dels centres educatius de la ciutat, poblats i barriades del municipi de València.

COM ES POT ACCEDIR A QUALSEVOL DELS PROGRAMES?

Pot posar-se en contacte amb el personal tècnic dels programes cridant als telèfons següents:

96 352 54 78, ext. 2032, Rocío Benito
96 352 54 78, ext. 2008, Armando Serrano
96 352 54 78, ext. 2007, Laura Ferrer
96 352 54 78, ext. 2029, Elena  Alacreu 

Les persones interessades en el programa “Avatars de ser adolescent hui” hauran de contactar amb la tècnica responsable, Amparo Gómez, en el teléfon 962082029.

QUAN ES REALITZEN ESTOS PROGRAMES?

Es desenvolupen tots al llarg del curs acadèmic.

COM FER UNA ADEQUADA PREVENCIÓ DE DROGODEPENDÈNCIES AL CENTRE EDUCATIU?

Les actuacions més eficaces són les que impliquen la totalitat de la comunitat educativa (pares i mares, personal docent i alumnat), amb activitats distribuïdes al llarg del curs escolar i amb continuïtat a través dels diferents nivells educatius.

QUIN PAPER JUGA EN LA PREVENCIÓ ESCOLAR EL PERSONAL TÈCNIC ESPECIALITZAT EN DROGODEPENDÈNCIES?.

L'equip tècnic de prevenció de drogodependències ha de servir de suport a la labor preventiva del professorat, ha d’assessorar el docent i ha d’aportar recursos i materials didàctics.
També s'intervé amb l'alumnat per mitjà de la realització de xarrades informatives a càrrec de professionals del Pla Municipal de Drogodependències.

TÉ ALGUN COST ECONÒMIC PARTICIPAR EN ESTES ACTIVITATS?

La participació en qualsevol d'estes activitats no comporta cap cost econòmic ni per al centre escolar ni per a l'alumnat, ja que tant el material distribuït com la participació del personal tècnic és assumit per l'Ajuntament de València i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI